Ga naar inhoud

digitale camera


Aanbevolen berichten

Nikon Coolpix 3100 http://www.tweakers.net/pricewatch/55628?Landfilter=Benelux 256MB Compact Flash (Kingston) http://www.tweakers.net/pricewatch/24989?Landfilter=Benelux Batterijen met lader niet nodig, zit een oplaadbare accu bij. Hou je nog wat geld over voor een beschermtasje (zou ik wel doen, want zo'n display is gevoelig voor krassen).
Link naar reactie
Ik heb een Nikon Coolpix, en die bevalt uitstekend. Canon powershot is overigens ook een erg goede camera. Let er inderdaad op (qua prijs) dat je die grotere compact flash kaart ook zult willen hebben. Die dingen zijn niet echt goedkoop. (Met een standaard kaartje van 8 of 16 mb doe je niet veel). Vraag anders voor je verjaardag of zo een grotere kaart en reserve batterijen, maar bezuinig niet op de camera. Een tasje erbij is inderdaad zeer prettig, maar dat kun je dan weer mooi aan "de goede Sint" vragen. :) Bewaar de camera maar zolang in de doos, en als je hem meeneemt, doe je hem zolang in een ander klein en stevig tasje.
Link naar reactie
[quote:f0b3a2a534="Vunce"] Ik snap niet dat mensen iets anders kiezen Canon, ik wil geen reclame maken ofzo, maar deze camera's komen bij onderzoeken ALTIJD als beste uit de test. [/quote:f0b3a2a534] Nee hoor, Nikon en Sony komen ook als beste uit de verschillende testen. Hangt er een beetje vanaf hoe testers de camera's categoriseren qua prijs en mogelijkheden. Sanyo is ook een topper in de budgetklasse, helaas echter slecht leverbaar in NL. Als je toevallig in het verre oosten bent (Singapore of zo), zou ik zeker zo'n Sanyo oppikken voor weinig. :wink:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...