Ga naar inhoud

Welk ramm geheugen voor...


Aanbevolen berichten

[quote:fbcb4565a0="ThaOdie"]ik heb het maar open gemaakt en wordt er niet echt weizer van dit staater op de ramm ding.. hynix 212A HY57V281620HCLT-H Korea :-? kan dit erbij.. [url]http://www.icomputers.nl/product_detail.asp?A_ID=1036&SS_ID=747&S_ID=412[/url] [url]http://www.challengecomputers.nl/shop.asp?id=18543&pop=true[/url][/quote:fbcb4565a0] Dat ding vind je door het in google in te typen. MAar dat heb ik bij deze al gedaan. http://www.lavalys.com/products/download.php?pid=1&lang=en&pageid=3 Je hebt dacht ik SO-DIMM in SDRAM en DDR. Maar in de tijd van een 1600+ had je al DDR. je zult het toch moeten bekijken.
Link naar reactie
:-? het punt is nou hij staat om de haverklap stil zwart beeld niks doet het en zelfs halverwege system restore loopt ie vast.. scannen op spyware ook printen indem.. (ik haat die compaq's) dus moet ie weer naar een reparateur.. of komt het door SP2?? verder hijackthis log is schoon daar ligt het niet aan.. dus nog even wachten met het kopen van de ramm.. PS: damn kan je alleen compaq geheugen kopen voor t ding?? $89 is te eel kan je zelfs een 512 voor kopen.. :evil: er gaat gewoon een corsair in als het niet lukt dan maar helaas verkopen.. :-? kortom zelf zelf je pc inelkaar dan weet je wat je hebt compaq is een groot probleem.. :lol:
Link naar reactie
neej luister die restore cd heeft een totale geheugen gebruik van 2,6MB geloof ik dus ken never nooit een heel windhoos op staan van 2 GB groote.. :lol: dus ik mot maar ergens een installatie cd van iemand lenen of downloaden die er zelf een heeft gemaakt.. :-? tis dat het mij pa's pc is anders had ik er lang linux op gezet gewoon.. mijn mentor zegt het zelf en ik kan het niet beter omschrijven.. WINDOWS IS EEN GROOT VIRUS MET EEN HANDLEIDING.. :lol:
Link naar reactie
  • 2 maanden later...
[quote="gerben"]Er zijn ook merken die geheugen speciaal voor compaq verkopen. Meen dat dane-elec dat deed. Maar ga gewoon naar de winkel, en maak goede afspraken over ruilen of terugbrengen. Geheugen is heel kritisch, dus daar horen ze niet moeilijk over te doen.[/quote eens : goede afspraken maken . Jaren geleden had ik een compaq armada company notebook. Toen is het geheugen uitgebreid met Kingston SO-Dimm. Dit merkl doet het vaak bij oudere compaq's
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...