Ga naar inhoud

coolermaster stacker of wavemaster?


Aanbevolen berichten

Heeft iemand deze behuizingen? welke is beter? waarom? ervaringen? Wavemaster: http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=TAC-T01-E1C&other_title=TAC-T01-E1CWave%20Master Stacker: http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=STC-T01&other_title=+STC-T01+CM%20Stacker
Link naar reactie
Zelf vind ik die stacker niet echt de schoonheidsprijs geven... Die WaveMaster is echter wel erg mooi. Maar is zou denk ik toch ook voor de Stacker gaan, omdat: [list:9250040ea1]Hij ATX, E-ATX, BTX-ready is. Er erg veel fans in kunnen (8), en er zitten al standaard 2 120mm fans, en 1 80mm fan bij. Crossblower kan je erbij kopen Lekker veel ruimte voor CD-drives (je kan er 11 inzetten) en de computer zelf Je kan opticals er zonder schroeven inzetten. Je kan er 2 PSU's in kwijt[/list:u:9250040ea1] Zoiets dus.
Link naar reactie
die voorkeur voor de stacker had ik dus ook al...... De wavemaster is mooi maar de stacker heeft dus een aantal extra voordelen! Verder wilde ik mijn enermax voeding voor een door coolermaster voor hun kasten aanbevolen HIPER voeding vervangen (520w). (in zoverre verkrijgbaar hier in nederland) Ik weet echter nog niet hoe deze voedingen presteren (zie ander topic)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...