Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal, Voor een kennis op leeftijd moet ik een computer zoeken voor het liefste onder de 300 euro. Ik wil er XP op zetten en hij moet redelijk snel zijn. Vooral op de videokaart kan bezuinigd worden, want er worden helemaal géén games op gespeeld. Er wordt alleen op gemaild, geïnternet, met Word/Excel gewerkt en er wordt muziek op opgenomen met een microfoon. Een goede geluidskaart is al gekocht dus daar hoeft niet naar worden gekeken. Ook is een harde schijf van 20 GB al voldoende. Wel is er minimaal 256 MB aan geheugen nodig. Zelf heb ik de volgende systemen al gevonden: - [url=http://www.yorcom.nl/v2/html/systemen_main.htm]AMD "Internet" Systeem bij Yorcom[/url] - [url=http://www.computerland.nl/pics/prodinfo/frontpage/06_Nononsense.gif]NoNonsense PC bij Computerland[/url] - [url=http://www.euromaxi.nl/systemen/_derived/systemen.htm_txt_Low-budget.gif]Low budget systeem bij Euromaxi[/url] Welke van deze 3 zouden jullie aanraden en wie weet er nog betere pc's voor dit geld te vinden? Zelf zoek ik nog even door iig en alvast bedankt voor de reacties! :)
Link naar reactie
M'n nieuwe favoriete shopje Completer heeft twee budgetsysteempies: http://www.completer.nl/systemen/Yong_SunYS_starter.html 259 euro http://www.completer.nl/systemen/Yong_SunYS_office.html 299 euro Ik zou voor die Duron gaan en er 256MB extra bij laten zetten. Eventueel CD-ROM vervangen voor een DVD-ROM of CD-RW.
Link naar reactie
[quote:97a22e4410="Klaasje"] [quote:97a22e4410="Obi-wan-kenobi"] http://www.completer.nl/systemen/Yong_SunYS_starter.html 259 euro http://www.completer.nl/systemen/Yong_SunYS_office.html 299 euro[/quote:97a22e4410] Deze zien er idd ook erg goed uit voor deze prijzen. Thnx! [/quote:97a22e4410] No problem, deze gasten hebben ook kennis van zaken en zijn zeer klantvriendelijk. Dat kom je niet veel tegen voor zulke prijzen! http://www.tweakers.net/shopsurvey/1739
Link naar reactie
  • 2 weken later...
[quote:56dad8cc16="honingbij"]Ik heb 2 maal het systeem bij Yorcom helpen kopen en alles erop geinstalleerd. 1 systeem voor de dochter van mijn broer en 1 voor de dochter van een vriendin. Kan zeggen dat ik goede erveringen heb met dit systeem van Yorcom. Ook de service is goed[/quote:56dad8cc16] Vind ik ook, alles is gegaan zoals het moet. Aanrader dus! :)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...