Ga naar inhoud

10.000 toeren schijfke???? kopen of niet?


Aanbevolen berichten

Ik heb hem er toch maar even in gehangen, heb hem slechts geformateerd en hem opgedeeld in partitie's. Ben nu al mijn games aan het verplaatsen van me oude hdd naar de Raptor, wat me opvalt is dat hij stiller is dan de Maxtor 200gb 7200rpm stat schijf die ik heb!, dat had ik niet verwacht. Onthoud wel dat de 36gb meer herrie maakt als de 73gb die ik erin heb zitten. Morgen ga ik Windows opnieuw instaleren op de Raptor, vanaf dan boot mijn systeem dus voortaan vanaf de Raptor. ik hou je op de hoogte. [edit]Ik ben nu na het overzetten van mijn games een partitie op de Raptor aan het defragmenteren met speeddisk van Norton Systemworks 2004, dan maakt hij wel een hoop geluid, maar vind het niet storend of zo.
Link naar reactie
gaaf man. da's mijn bedoeling dus ook: vanaf die 10.000 toeren schijf xp pro te laten draaien. volgens mij moet dat echt DE perfecte combinatie zijn! kun je me even laten weten hoeveel het hele setje (opsturen enz) jou gekost heeft. want als het meer dan 275 euro gekost heeft kan ik hem net zo goed hier in de winkel halen. grtz
Link naar reactie
229 Euro excl verzend kosten omdat ik hem zelf heb opgehaald bij www.wintelco.nl hier in Harderwijk. Zie voor andere goedkope adressen http://www.tweakers.net/pricewatch/cat/333 O ja, de perfecte combo zou wezen: 2x WD Raptor 73gb 10.000RPM @ Raid-0 (striping). Maar ja dat is mij te duur op dit moment, misschien iets voor later in het jaar.
Link naar reactie
Ik heb me pc opnieuw geinstaleerd, nu dus op mijn Raptor schijf. Ik merkte het meteen bij de instalatie van windows al dat de schijf een stuk sneller is. Alle andere instalatie's verliepen ook sneller. Ik ben nu klaar en windows start merkbaar sneller op en de software die op de 10.000 rpm schijf staat zoals office en zo gaat ook merkbaar sneller. En dit komt niet doordat ik een schone install heb gedaan of zo maar puur door de nieuwe schijf
Link naar reactie
Er is nog veel sneller geheugen, het snelste geheugen is op dit moment OCZ PC4800: http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ_EL_DDR_PC-4800_Dual_Channel Je kan dit geheugen voor Intel P4 en voor AMD Athlon XP / 64 gebruiken. Echter heb je er alleen wat aan als je je PC gaat overklokken, anders heb je zat aan PC3200. Ik heb zelf 1024mb PC3700 besteld, die gaat dat PC3500 vervangen en dat gaat dan weer naar me Intel pc.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...