Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

[quote:71ee15b264="Comp-Freak"]Helaas: op de site van [url=http://www.3com.be/]3Com[/url] staat allen de 2e kaart.[/quote:71ee15b264] Precies...ik heb hier en daar al geïnformeerd, maar ik ben niks wijzer geworden. Verkoper van een bekende nederlandse computerketen : "Euh...nou die ene kan wat meer en presteert beter." Als ze dat zeggen dan weet je al genoeg...dus mijn reactie "Wat voor mogelijkheden heeft die kaart dan wat de andere niet heeft ?" had ik ook niet hoeven stellen. De site van 3com vindt ik niet bepaald duidelijk, heb wel eens eerder gezocht naar bepaalde dingen, maar de productomschrijving / benamingen zijn vaak nogal vaag. Ik stel deze vraag omdat ik enkele nieuwe 3com netwerkkaartjes wil voor in mijn netwerk. Ben tot nu toe altijd suer positief over de 3com kaarten. Echter nu zag ik ook vrij goedkope 3com's en daarbij twijfelde of het wel 'hardware-matige' (opereren zonder extra processor belasting, zoals die goedkopere sweex- / sitecom-kaartjes vaak wel doen) netwerkkaarten waren. Daarom heb ik dus eens gezocht op diverse websites en daar kwam ik dus vooral deze twee typen tegen...., maar zoals gezegd kon ik er niks van terug vinden op de 3com site.
Link naar reactie
[quote:d5d69fea05="bvvelde"]Echter nu zag ik ook vrij goedkope 3com's en daarbij twijfelde of het wel 'hardware-matige' (opereren zonder extra processor belasting, zoals die goedkopere sweex- / sitecom-kaartjes vaak wel doen) netwerkkaarten waren. [/quote:d5d69fea05] Ik heb zelf vandaag 2 x de 3C905CTX gekocht. Volgens de verkoper waren die 3C905B een ouder model, die ze niet meer verkopen. Dat zal best kunnen kloppen. Ik heb even gecontroleerd in de advertenties van een computerblad, En zeker vanaf september 2002 werd die 3C905CTX al verkocht bij die computerwinkel. [quote:d5d69fea05="bvvelde"]maar zoals gezegd kon ik er niks van terug vinden op de 3com site.[/quote:d5d69fea05] Had je deze links al gezien? http://support.3com.com/infodeli/tools/nic/3c905b/family.htm http://support.3com.com/infodeli/tools/nic/3c905c/family.htm De Nederlandstalige Gebruikershandleiding die er te downloaden is van beide nic's dezelfde.
Link naar reactie
Ah....dus die oudere kaart is duurder dan de nieuwe ?, omdat hij schaarser wordt zeker ? En het zijn volledig hardwarematige Netwerkkaarten neem ik aan ? Het geeft geen problemen om deze twee versies doorelkaar te gebruiken ?, ik heb namelijk hier meer pc's staan met een oudere 10/100 mbit van 3com...
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...