Ga naar inhoud

Is de DVD-rom al ingeburgerd?


Aanbevolen berichten

  • 8 maanden later...
  • Reacties 69
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Ik heb op de hccdagen een dvdlezer gekocht. maar nu een vraagje van een gebruiker wiens dvdspeler die nog bezig is met z'n inburgeringscursus: wat voor software heb je nodig om DVD-films op je pc te zien? De files op de dvdschijf kon ik wel bekijken maar de film zelf afspelen niet. ik ben zelf nog steeds gebruiker van windows 98. alvast bedankt voor het antwoord. J'M
Link naar reactie
[quote:50a3ac75f7="J'M"]Ik heb op de hccdagen een dvdlezer gekocht. maar nu een vraagje van een gebruiker wiens dvdspeler die nog bezig is met z'n inburgeringscursus: wat voor software heb je nodig om DVD-films op je pc te zien? De files op de dvdschijf kon ik wel bekijken maar de film zelf afspelen niet. ik ben zelf nog steeds gebruiker van windows 98. alvast bedankt voor het antwoord. J'M[/quote:50a3ac75f7] Windows media player doet het ook goed hoor (voor win98 serie 9 geloof ik)
Link naar reactie
[quote:42cbd7613a="tdw"]nee, wat heb ik eraan??? ga je met z'n allen in mijn varkensstal naar een minischermpie kijken. nee dat heeft nut?!?! ik kijk wel gwoon op de DVD Speler die aan de TV hangt.[/quote:42cbd7613a]ik heb even een paar foto's bekeken op je side. als al die dieren echt in het rond lopen . ja dan is de naam varkensstal wel van toepassing. beetje slecht kijken met een cavia op je schoot.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...