Ga naar inhoud

Geen USB 2.0?


Aanbevolen berichten

Ik heb op mijn moederbord (GIGABYTE GVAXP) 2x 2.0 USB zitten, daarbij nog een PCI kaartje met nog eens 5 2.0 USB poorten. Als ik nu iets aansluit krijg ik altijd de melding dat er een snel USB apparaat is aangesloten op een trage USB hub. Ook als ik de USB poorten op het mobo gebruik. Ik heb de drivers (?) (+ 'n usb patch van gigabyte) al geinstalleerd. (WinXP SP1). Hier zie je de foutmelding: http://members.chello.nl/~j.swinkels4/USB2.jpg Als ik daarop klik krijg ik het volgende overzicht te zien: http://members.chello.nl/~j.swinkels4/USB.jpg Ik merk ook dat het schrijven/lezen van bestanden naar/van m'n USB stick (wel degelijk 2.0) maar op 1.1 snelheid gaat... Ik ben het spoor kwijt... Wie helpt? :roll:
Link naar reactie
[quote:4c6f04e70e="jaccoswinkels"]gigabyte) al geinstalleerd. (WinXP SP1). Hier zie je de foutmelding: http://members.chello.nl/~j.swinkels4/USB2.jpg. Als ik daarop klik krijg ik het volgende overzicht te zien: http://members.chello.nl/~j.swinkels4/USB.jpg[/quote:4c6f04e70e] Bij de eerste link moet je de punt even los ewrvan zetten, want er staat dus nu, klik hier, dan zie je wat voor fout ik krijg. Je klikt, hee! een 404, wow, das wel apart zeg.
Link naar reactie
[quote:5cedc04988="Interficior"][quote:5cedc04988="jaccoswinkels"]gigabyte) al geinstalleerd. (WinXP SP1). Hier zie je de foutmelding: http://members.chello.nl/~j.swinkels4/USB2.jpg. Als ik daarop klik krijg ik het volgende overzicht te zien: http://members.chello.nl/~j.swinkels4/USB.jpg[/quote:5cedc04988] Bij de eerste link moet je de punt even los ewrvan zetten, want er staat dus nu, klik hier, dan zie je wat voor fout ik krijg. Je klikt, hee! een 404, wow, das wel apart zeg.[/quote:5cedc04988] Heb 't al veranderd...
Link naar reactie
Yes, 't werkt! Wat ik gedaan heb: Ik heb eerst PCI USB 2.0 kaart eruit gehaald. Toen alles wat bij USB Controllers stond verwijderd via apparaatbeheer, daarna laten zoeken naar gewijzigde apparaten, gevonden USB dingen geinstalleerd. Toen had ik de 2 onboard werkend als 2.0. Toen PCI USB 2.0 weer terug gezet en die werkt nu ook! Ik had al vaker via apparaat beheer alles eruit gegooid en opnieuw geinstalleerd, maar toen steeds zonder resultaat (behalve dan dat ze werkte als 1.1). Thanks!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...