Ga naar inhoud

Stroomverbruik Pentium II 333


Aanbevolen berichten

[quote:da0dd0aea1="compufreakx"]Hoi. Ik wil graag weten wat het stroomverbruik is van een Pentium II 333. Weet een van jullie dit?[/quote:da0dd0aea1]Ik heb hier een Tulip Vision staan met PII-350. Deze heeft een 200W voeding en ik heb de indruk dat dat meer dan genoeg is voor dat systeem. Iha zal het maximale vermogen niet worden verbruikt. Overigens in een ander topic heeft iemand wat metingen gedaan. Het stroomverbruik leek wel mee te vallen. Uiteindelijke verbruik afhankelijk van de inhoud van de PC. En inderdaad het stroomverbruik van de monitor komt er nog bij.
Link naar reactie
[quote:9cc94d431a="compufreakx"]Graag wil ik weten welk topic dat was met die metingen. ook in mijn kast zit een 200 wat voeding. Hoe kan ik uitrekenen hoeveel dat per uur kost?[/quote:9cc94d431a][url=http://forum2.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=111818&postdays=0&postorder=asc&start=0]Verbruik van een computer[/url]. Voor kosten, zie topic.
Link naar reactie
[quote:6fb78135fb="adecois"]Ge kunt dat opvragen bij INTEL, op de support site. Daar is alle info over elke cpu te krijgen.[/quote:6fb78135fb]En dan kom je uit op: http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL2KA&ProcFam=47&PkgType=ALL&SysBusSpd=ALL&CorSpd=ALL De processor alleen verstookt dus maximaal 20,6 Watt.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...