Ga naar inhoud

Wat zijn de ervaringen met online kopen??


Aanbevolen berichten

Ik heb er 250 euro mee bespaard. Wilde ik eerst een camcorder, die beide kan, nu heb ik en een digitale fotocamera (Powershot A60) en een digitale camcorder (Panasonic NV-DS 60) en ben nog 80 euro goedkoper uit dan die alleskunner, waarvan iedereen mij af raadt. Tip http://www.Nomatica.com en http://www.yagma.com/online/default.asp
Link naar reactie
[quote:bb05eb5ed2="Delectable"]Hoe zit het dan met garantie enzo. Ik bedoel als je zo'n ding hebt gekocht en doet het niet kan je hem dan gewoon terug sturen en om een nieuwe smeken?[/quote:bb05eb5ed2] Dat ligt puur aan de meewerkendheid van de winkel :wink: Ik heb (om maar een vb te noemen) 2 maanden op een rma moederbord moeten wachten (ondanks vele telefoontjes). Als je bij een van de bekende shops koopt, die idd ook op tweakers.net staan heb je iig al minder kans dat je besodemieterd word. (hint, NOOIT vooruit betalen, mocht het fout gaan aan de kant van de tpg kun je naar je spullen / geld fluiten :roll: )
Link naar reactie
Je hebt gewoon dezelfde rechten tav garantie als wanneer je het product in de winkel koopt. En net als in een winkel heb je ook bij webshops goede en slechte shops. Vooraf dus ff checken in de [url=http://www.tweakers.net/shopsurvey]Shopservey[/url] van tweakers kan dus geen kwaad, er zit nl. een groot verschil tussen in je recht staan en je recht krijgen.
Link naar reactie
[quote:f2f778db80="PS"]Je hebt gewoon dezelfde rechten tav garantie als wanneer je het product in de winkel koopt. En net als in een winkel heb je ook bij webshops goede en slechte shops. Vooraf dus ff checken in de [url=http://www.tweakers.net/shopsurvey]Shopservey[/url] van tweakers kan dus geen kwaad, er zit nl. een groot verschil tussen in je recht staan en je recht krijgen.[/quote:f2f778db80] En dat bedoelde ik met de laatste zin van mijn post :wink:
Link naar reactie
Ik heb enkele keren wat online gekocht maar dat is probleemloos verlopen.1x hervulbare printerinkt, weet niet eens meer waar, een keer een fdd, en een cd brander. Zonder problemen.Natuurlijk kunnen er altijd online shops bijzijn waar je wel problemen kunt krijgen. Die cd rewriter had ik gekocht onder vooruitbetaling.Had hem betaald dmv rabo internetbankieren.Door een fout maakte ik per ongeluk 2x het verschuldigde bedrag over.Dit heb ik echter gemeld, en ik had het teveel overgemaakte bedrag een dag later alweer terug op mijn rekening.Ook de comunnicatie met die shop (via email) verliep uitstekend! Ze reageerden meestal binnen 10 minuten al op een email.Ook 's avonds om 10 uur nog! Maar deze shop stond ook als uitstekend bekend bij Tweakers, en daar had ik dus ook op gelet.
Link naar reactie
[quote:8b4fc7ae9f="Jos1966"]Ik heb er 250 euro mee bespaard. Wilde ik eerst een camcorder, die beide kan, nu heb ik en een digitale fotocamera (Powershot A60) en een digitale camcorder (Panasonic NV-DS 60) en ben nog 80 euro goedkoper uit dan die alleskunner, waarvan iedereen mij af raadt. Tip http://www.Nomatica.com en http://www.yagma.com/online/default.asp[/quote:8b4fc7ae9f] Hmm, zo te zien ben jij wat meer Duits georienteerd dan mij, er zijn vast ook wel goede prijsvergelijk sites in duitsland... Ken je er een paar ala www.tweakers.net/pricewatch?
Link naar reactie
Ik koop vrijwel alle computeronderdelen via internet en ik heb er bijna alleen maar goede ervaringen mee. Bijna en net niet helemaal omdat een 512 MB geheugenreepje kapot was, maar ik had geen zin om een nieuwe te gaan halen dus dat heb ik maar laten zitten. Was toch maar 25 euro. Maar voor de rest is online kopen stukken goedkoper dan in de stad, dus je kunt voor hetzelfde geld meer hardware kopen. :-)
Link naar reactie
[quote:cb70594440="Delectable"]Oke dan ga ik het toch maar doen via het internet. Die garatnies zijn dus geen probleem. Maar wat als er iets fout is?? Sommig mensen zeggen dan dat als de doos open is geweest je pech hebt. :-? Wat is daar bij jullie van te merken[/quote:cb70594440] Hoe kom jij er ooit achter dat je videokaart stuk is zonder de doos open te maken ????
Link naar reactie
[quote:2a54650dcf="Delectable"]Ja ik weet het maar dat wordt gezegd tegen mij?? Maar ik weet het verder ook niet ik zal ff nog een keer vragen of dat echt zo is anders kan er toch nooit achter komen???[/quote:2a54650dcf] bullshit je hebt volgens de nieuwe nederlandse wetgeving iig 2 jaar garantie wat de winkel ook zegt .... was laatst bij yorcom en daar brabbelde dat ventje dat achter het product het aantal jaar garantie stond (varierend van 1 t/m 2) maar dat maakt geen drol uit, 2 jaar klaar :) http://193.172.246.20/SRVS/CGI-BIN/webisapi.dll/,/?St=4,E=0000000000016447188,K=9539,Sxi=0,Case=obj(31946),VarSet=Teller:0,VarSet=strEvt0:0000000000016447188,VarSet=strK0:9539 en nog veeeel meer tis een flink bos al dat gezever over garantie garantie heb je zowiezo wat ze ook zeggen... behalve als je de boel natuurlijk zelf sloopt ;) als ze echt moeilijk doen en het is niet al te ver weg ga ik er gewoon heen en pak ik m'n wetbundels uit me rugzak :P dan piepen ze wel anders :lol: ps: wellicht een item voor de faq aangezien er vaak onduidelijkheid is over garantie etc
Link naar reactie
Hoe moeilijk men doet over garantie schijnt af te hangen van de webwinkel. Op www.tweakers.net kun je kijken bij Shop Survey of een webwinkel al of niet betrouwbaar is. Ik heb tot nu toe 1 videokaart teruggestuurd en kreeg m'n geld drie weken later zonder problemen teruggestort. Voor de rest heb ik geen ervaring met garantie.
Link naar reactie
Heel goed ik heb hier een highend system AMD Athlon XP 2400+ ik heb alles van mycom en Informatique via hun site kun je bestellen en het is gemakkelijk ook je voordelen 1. Je hoef niet naar toe tegaan de winkel 2. Je bespaar Bezine of open baar vervoer 3. Je hoef niks optetillen het word dircet geleverd via TPG-Post bij jou huis Dat vind ik zelf echt goed aan ik ga nooit meer bij een winkel om mijn losse computer onderdelen tekopen ik doe het via het internet Wat een mooi system :D
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...