Ga naar inhoud

Prijs brander


Aanbevolen berichten

Aan de andere kant zit ik te denken aan een dvd brander... Maar ik denk dat deze nog lang niet uit ontwikkend zijn en dus aan het begin staan van de ontwikkelingen. Want de brander die ik nu heb ( een sony ) geeft bij mij allemaal mislukte cd's of cd's waar maar een gedeelte van te lezen is. Dit geeft mij niet veel vertrouwen en daardoor hoopt alles op op m'n schijf. Als ik die dvd brander neem ( geen idee welk merk) dan ben ik bang dat er weer van alles mislukt. Zal dit mislukken misschien door de warmte komen ?? Het systeem is in rust 40 a 45 graden. En direct eronder zit een dvd speler.. De pc is die medion van november 2002 (de xl8000 dacht ik). Een volle kast met weinig koeling...
Link naar reactie
[quote:911d5f8a65="Pistolenpaul"]Plextor Premium (Retail, met Burn-Proof technologie) 52/32/52x 8192 KB ATAPI EUR 115,00 Waarom is dit zo duur? Omdat er software bij zit??[/quote:911d5f8a65] De reden dat die specifieke brander zo duur is zit 'm in het feit dat ie een aantal speciale features ondersteund: # allows high capacity storage of up to 1 GB on a 700 MB disc. With this advanced feature, you can increase the maximum writing capacity up to 40%* # checks and reports written disc quality — C1/C2, track and focus errors* # offers password protection for your disc and other valuable data* CD checks zijn bijv. redelijk uniek: dat is normaal gesproken alleen voorbehouden aan gespecialiseerde test apparatuur.
Link naar reactie
[quote:066086b090="Pistolenpaul"]Dan dus toch maar een brander. Ik wacht nog met een dvd schrijver ( er komen nog te veel ontwikkelingen) En ik denk dat het waarschijnlijk een lg of een lite-on wordt Maar welke verdient nu de voorkeur? Hij moet eigenlijk alles kunnen lezen, schrijven en branden. (dus ook beveiligde cd's)[/quote:066086b090] neen een Lite_On die fikt ook 100 min cdrom's. lg is philips dat is tr*^*&p een beetje lampen de rest is nulcommanul :lol:
Link naar reactie
dat maakt op zich niet zoveel uit, zolang je er maar naar streeft om voldoende lucht tussen de apparaten te laten. de cd-apparaten genereren de meeste warmte (brander of speler maakt weinig verschil), de kaartlezer denk ik wat minder. ik zou het laten afhangen van de bereikbaarheid: de kaartlezer is het lastigst om te voeden, dus als je pc onder het bureau staat zou ik die bovenin zetten. de cd-apparaten schuiven elk een laatje uit, dus zijn in principe makkelijker te voeden.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...