Ga naar inhoud

CD speelt niet af in JVC dvd speler


Aanbevolen berichten

Ik heb een nieuwe cd writer gekocht aopen 3225. Alle cds die ik hiermee bak worden niet herkent door mijn JVC DvD speler (stand alone) Ik heb Nero 6.x en easy cd creator gebruikt, beide met als resultaat in mijn JVC dvd speler no disk found. Op mijn pc en in de auto werken deze wel. Ook cd gebakken in een andere writer doen het in mijn dvd speler..... Met mijn vorige 12 speeds cd writer had ik geen problemen....... :evil: Iemand enig idee ?????????????
Link naar reactie
Nu kan ik het door jouw opgegeven type Aopen crw 3225 niet vinden heb gezocht op : http://download.aopen.com.tw/downloads/default.asp?firtime=1&keyword=Manual&searchoption=keyword&sel=category&optionfun=typefun Maar is misschien niet echt van belang. Je zult waarschijnlijk wel een audio-cd gebrand hebben anders zou autospeler er ook niets mee kunnen. Ik geloof dat wanneer je op: http://www.dvdrhelp.com/dvdplayers.php?DVDname=JVC&Submit=Search&Search=Search gaat zoeken naar JVC je er achter moet kunnen komen welke media dat ding wel en niet lust. De lijst van media is niet zo erg groot. Misschien heb je er wat aan. Is in ieder geval interessant ;-)
Link naar reactie
[quote:14a7faf96b="uluwatu"]H.enk thanks foor je reactie. Ik gebruik dezelfde cd's als met mijn oude brander mmore. Deze doen het in de nieuwe writer dus niet.[/quote:14a7faf96b] Eigenlijk had ik je ook naar verkeerde site verwezen. Ik dacht dat er ook een link op stond waar je kon zien welke writers met welke cd media (hoe) goed overweg kunnen. Kan de goede site helaas niet meer vinden. Misschien kan iemand je (of google) je verder helpen als je verteld welk merk cd je in welke merk en type writer je stopt. Groet, Henk.
Link naar reactie
Ik heb het zelfde probleem ook een jvc cd speler gebruikte ook mmore tegen woordig een of andere master cd's Hij pakt alle cd's wel maar met erg veel moeite. Wie weet hoe dit kan??? [img:6cf3710266]http://www.jvc.com/Resources/00/00/34/62.JPG[/img:6cf3710266] Deze lijkt erveel op maar dit is de opvolger mijn display zit onder de dvd lade. Bij voorbaat dank Alwin Winius
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...