Ga naar inhoud

wat vinden jullie van dit schema?


Aanbevolen berichten

Ja, en wat moeten we hier mee. Ff snel gekeken, maar bij bv SDRAM kan de kloksnelheid ook bv 100mhz zijn. Ik snap eigenlijk ook niet wat die DIMM geheugen module er tussen doet. DIMM is gewoon een verzamelnaam, waar bv SDRAM en DDR geheugen onder valt. Verder heb ik niet gekeken, wat wil je hier eigenlijk mee? Als het de bedoeling is om een soort FAQ te maken, dan is hij nog lang niet af of compleet.
Link naar reactie
[quote:24a5b07b24="spiderned"]Verder heb ik niet gekeken, wat wil je hier eigenlijk mee? Als het de bedoeling is om een soort FAQ te maken, dan is hij nog lang niet af of compleet.[/quote:24a5b07b24]Volgens mij heeft het te maken met deze post: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=107206 Ik vind deze topic persoonlijk een beetje overbodig, maar dat terzijde.
Link naar reactie
[quote:d6c74642b7="Captain_Kansloos"][quote:d6c74642b7="spiderned"]Verder heb ik niet gekeken, wat wil je hier eigenlijk mee? Als het de bedoeling is om een soort FAQ te maken, dan is hij nog lang niet af of compleet.[/quote:d6c74642b7]Volgens mij heeft het te maken met deze post: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=107206 Ik vind deze topic persoonlijk een beetje overbodig, maar dat terzijde.[/quote:d6c74642b7] Ik ook, en erg veel nut hebben de post in deze topic ook niet. Dus op slot. men kan in de andere topic verder gaan als men nog iets nuttigs heeft toe te voegen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...