Ga naar inhoud

HCC dagen 2003 deel 2


Aanbevolen berichten

[quote:14cea43076="General X"][quote:14cea43076="tweakermatt"]Ik heb geen Computertotaal stand gevonden? :-?[/quote:14cea43076] :roll: Meschien moet je voor een bril gaan...... Het was eve groot als de stand van MyCom! Ik heb nog met RD gepraat, in ut echt is ie echt veel aariger, had echt zo'n school meester verwacht zon ouwe knar van 40. Maar dat bleek niet zo :wink: :oops: , ik gok op 30 jaar en hij had een heel aardig gezicht en uiterlijk! Ook nog met Slashead gepraat, ook niet wat ik verwacht had maar heel aardige man lijkt me zo[/quote:14cea43076] Gaan we slijmen...
Link naar reactie
  • Reacties 102
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • anoniem

    103

DE prijs waren soms wel onder de prijzen dan op internet. De Lite on dvd brander 811S zagen we bij binnenkomst al voor 149,- euro staan. Maar dat was ook de laagste prijs. Het meest was rond de 160,- euro. We kwamen gelukkig op tijd terug want er waren er toen nog maar drie. Harde schijf 120 gb met 8mb cache voor 92 euro was ook niet duur. War ik voor iemand anders mee moest nemen, zo'n usb pen die zag ik bijna niet en waren ook niet goedkoper. Heb nu een paar moeie benen. Van s'morgens 11.oo uur tot 17.00 uur is toch best wel lang :lol: :cry: . Maar wel erg leuk.
Link naar reactie
[quote:dd2cdbf0cb="computer_nerdo"]was het spul op de hcc dagen nu goedkoper dan op internet?[/quote:dd2cdbf0cb] Als je alleen maar gaat om fiks te besparen op de aanschaf van nieuwe hardware dan kan je het beter via internet bestellen. Zelf heb ik een nieuwe digitale camera gekocht. Het was wel handig dat al de fabrikanten hun modellen stonden te showen zodat je eens goed kon vergelijken. Uiteindelijk heb ik die camera iets goedkoper (2,5 euro) dan de laagste prijs in de tweakers pricewatch. Dit komt met name doordat ik de verzendkosten uitspaar. Maar ik ga ook voor het gezellige evenement en niet per se voor de koopjes.
Link naar reactie
[quote:8c0dfb102e="zjarl"]elke keer weer proberen uit te leggen aan die duiters wat ik nou bedoelde :lol:[/quote:8c0dfb102e]LOL Die Engelse stand met al die kabels en fans von ik ook wel goed, hadden ze zon bordje met daarop iets van: Wij kunnen geen Nederlands praten, Sorry voor onze domhied (Dan in het engels maar ik ben eve vereget wat het laatse woord nouw was :P) Het was idd niet extreem veel goedkoper maar er waren veel leuke aanbeidingen. Die zouden er meschien ook zijn zonder de HCC maar nu waren ze allemaal bij elkaar, das dan wel weer handig.
Link naar reactie
[quote:dcfba38a6f="General X"] Wij kunnen geen Nederlands praten, Sorry voor onze domhied (Dan in het engels maar ik ben eve vereget wat het laatse woord nouw was :P) [/quote:dcfba38a6f] Heb ik ook gezien :) Tekst was: We don't speak Dutch, Excuse us for our ignorance. Kunnen wij nu natuurlijk wel om lachen, maar ze hebben het wel voor elkaar dat iedereen hun taal leert en ze zelf geen moeite hoeven te doen. :wink:
Link naar reactie
wees blij dat wij een handelsnatie zijn die redelijk goed in talen zijn en zodoende daar dus een groot deel van onze boterham van kunnen betalen ;) iemand nog zelf foto's genomen ofzo? krijg je meestal leuk beeld van hoe het was.... volgend jaar zal ik ook maar es gaan als et er leuk uitziet :P oh en trouwes... die engelsen hebben wel humor :D (heb bij ferryboot gewerkt... altijd lachen met die engelsen :lol:
Link naar reactie
Nog ff over de prijzen op de HCC die waren voor het gene wat ik zocht wel een stuk goedkoper! Ik zocht een Asus P4C800E Deluxe moederbord, 2 x 256 mb Corsair geheugen en een P4 2.8 Ghz. Dit was allemaal te koop bij de stand van MyCom en het totaal bedrag was ipv dat je het bij hun in de winkel koop iets van €110 goedkoper! Vooral 512 mb Twinx geheugen was een stuk goedkoper, scheelde iets van €50!
Link naar reactie
[quote:2367c70cbd="General X"]Ik heb nog met RD gepraat, in ut echt is ie echt veel aariger, had echt zo'n school meester verwacht zon ouwe knar van 40. Maar dat bleek niet zo :wink: :oops: , ik gok op 30 jaar en hij had een heel aardig gezicht en uiterlijk! Ook nog met Slashead gepraat, ook niet wat ik verwacht had maar heel aardige man lijkt me zo.[/quote:2367c70cbd] Ja, dat weten we nu wel dat ze heel aardig en leuk en knap zijn.......... Ben je nu verliefd op ze? :lol: Ik geloof BTW dat ik niet veel gemist heb. En ik rook ook nog dus jullie hebben mij denk ik ook niet gemist. :wink:
Link naar reactie
[quote:a8dd73591f="General X"][quote:a8dd73591f="tweakermatt"]Ik heb geen Computertotaal stand gevonden? :-?[/quote:a8dd73591f] :roll: Meschien moet je voor een bril gaan......[/quote:a8dd73591f] Heb ik al 8) Wat was het voor stand? Ik heb wel de testbank van de HCC gevonden (met een A64FX 8)), en in hal 10 waren allemaal die gg dingen van de HCC, en voor de rest niet veel gezien... Hoe zag de stand er dan uit? :-? :cry:
Link naar reactie
[quote:574ad68b3d="Darkeye"] War ik voor iemand anders mee moest nemen, zo'n usb pen die zag ik bijna niet en waren ook niet goedkoper. [/quote:574ad68b3d] bijna allemaal 50+ euro voor 128MB niets gezien onder de aldi prijs a € 39,99 voor 128 mb. heb zelf een blauw/groen CCFL gekocht en een blue led fan :) ging meer om et kijken, geld was toch op :P
Link naar reactie
[quote:dc4898b4bb="PS"][quote:dc4898b4bb="Chestah"][quote:dc4898b4bb="Rob The Great"]Ben ook geweest, heb gekocht setje speakers voor € 3,-[/quote:dc4898b4bb] zeker bij de hardware outlet :wink: [/quote:dc4898b4bb] Dan heb je gruwelijk te veel betaald, die waren zondag nog maar € 2,- :wink:[/quote:dc4898b4bb] denk je wat is nu een euro, relatief gezien heeft hij 50% !!! teveel betaald (1 euro is 50% van 2 euro)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...