Ga naar inhoud

HCC dagen 2003 deel 2


Aanbevolen berichten

  • Reacties 102
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • anoniem

    103

Twas weer gezellig op de HCC ook nog een paar mod's/admins gezien :lol: m'n aankopen: DVD-speler Lite-on LTD 122: 25 euro Stapeltje labels van Digital Revolution 10 DVD-R: 15 euro (loop je verder en je ziet ze nat. veel goedkoper :() koelertje voor de grafische kaart (40x40): 5 euro 2 DVD+RW TraxData: 3 euro adapter jackplug 3.5 -> 2x cinch: 1 euro Had dus een mooi zakkie vol. Vanavond ff uitrusten van dat kilometers lopen. :lol: :lol:
Link naar reactie
Aangeschaft dit jaar (vrijdag geweest) LG DVD brander (+/-) 115 euro bij funprice 50 cd spindel voor een euro of 15 :roll: 100 dvd-r voor 85 euro (met 3 man gedeeld) doosje van 10 cd-rw voor 8 euro ofzo cheapo keyboardje (5 euro :lol: ) En veel gekwijlt naar alle logitech Z680, radeon 9800xt's en natuurlijk de doorzichtige casejes :) Hele mooie dag geweest, alleen de terug reis was minder. Duurde een half uur voordat een of andere leraar wist dat iedereen compleet was, terwijl een vriend van me belde dat hij in de trein naar huis was :lol:
Link naar reactie
[quote:599683e961="Darkeye"]Ik ga altijd op zondag met mijn collega. Dit doen we alweer een aantal jaren. Lekker een hele dag rondstruinen en rondneuzen. Vanalles bekijken en wat prijzen noteren en dan bij de goedkoopste (en beetje redelijke zaak) de spullen kopen. Wil dit jaar dus een dvd brander. Zal hopelijk de lite-on zijn. Ook een harde schijf van ongeveer 100 gig staat op mijn verlanglijstje. Nieuwe covers voor mijn mobiel. Een paar dvd's om natuurlijk te kunnen branden. Een usb-hub en een cd writer voor mijn buurman en een usb pen. Ook voor iemand anders. En dan natuurlijk wat we eventueel nog tegenkomen, nieuw of tweedehands. Hopelijk weer een gezellig dagje uit. :P Wordt wel eens tijd dat ze een rookverbod aanschaffen (wel aparte rookhoeken natuurlijk). Scheelt weer iets in mijn hoofd aan het einde van de dag. :evil:[/quote:599683e961] Voor morge: Pc dokter, Lite on dvd 411s 99 euro, zelf was ik te laat vrijdag :cry:
Link naar reactie
Het was veel van hetzelfde, bijv. moederborden, haast alleen asus en msi. Weinig diversiteit aan producten. Ik ben zelf niet echt geslaagd, kon niet een hauppauge tv kaartje vinden, en vind ik een WC setje, kaapt turbulence me die voor mijn neus weg. (In goed overleg :wink: ) En ik kocht ook nog een x cdrs die bij PCM een score van 0!!! kregen... Gauw die terug gebracht en doublediamonds opgehaald, de best geteste cd's. De prommie van A.P. Versteeg zag er btw ook lekker uit op de Hardware.info stand.
Link naar reactie
Iemand wel eens iets 2e hands gekocht wat WEL goed was? Wat een klotezooi... En dan laat je het testen bij de HCC testbank, blijkt het kapot te zijn. En dan zeggen de verkopers: "wat verwacht je dan voor zo weinig geld?". Het is gewoon bullshit om kapotte rommel te verkopen. Volgens mij wordt op de HCC dagen door een aantal fabrikanten bewust kapotte rommel verkocht.
Link naar reactie
Ben vandaag ook weer eens geweest, geloof voor de 5 of 6de keer, gelukkig hadden ze iets breedere paden dan vorig jaar. Het was alleen wel weer enorm stervens druk, persoonlijk kan ik daar slecht tegen...... Gekocht: USB diskette station (29,-) Socket 370 cooler (3,50) Boxjes voor te verkopen PC (5,-) Microfoontje (3,-) Sandwich (2,70?) Flesje Pepsi (waarom hebben ze geen coca cola :-( ) Verder baal ik enorm dat ik geen 120GB maxtor heb gekocht bij Norrod. Die hadden echt de beste HD aanbieding die ik heb gezien.... 120 GB 7200 RPM en 8MB cache voor EUR 95,- !!!!! Nu heb ik hier bij een lokale winkel een 80 GB WD gekocht voor 82,-....
Link naar reactie
Het was echt super vet de HCC dagen!!!! Ik heb met RD gekletst, met Slashhead, en ik heb met General X, basxp en koene gekletst. Slashhead's pc was echt zo ruig! Ik heb gekocht: Sunbeam FAN met CCFL ring, blauw UV, incl inverter en schakelaar voor achterkant pc. Kostte maar 7 euro!!! Terwijl hij elders 15 kostte! Een nadeel, ik wou m in de klast schroeven, wat blijkt, de meegeleverde schroeven passen niet eens door de gaatjes van de FAN :-? . Kheb m nu met ijzerdraad vastzitten, ik zoek nog ff wat schroeen. Ik heb ook nog een oranje/ UV IDE kabel, 90 cm, 133, (€7.50) gekocht. Achteraf mss iets te lang voor in mn midi tower, stugge kabels zijn dat. Ook een UV floppy kabel (€3.50). Vooral de IDE is erg mooi. Ik was met mn opa, gewoon een leuk dagje uit. Ik vond het hartstikke leuk, en de "meeting" was ook gezellig. @Slashhead/RD SH, jij zei dat die FX5700 niet te krijgen was, maar ik kreeg een mycom folder in mn handen gedrukt, en daar stond de 5700 in. RD: is t gelukt met de monitor? @generalX Jij postte je bericht om 2 over 1 dus het viel mee. Ik stond er al om 1 uur.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...