Ga naar inhoud

HCC dagen 2003 deel 2


Aanbevolen berichten

[quote:c012dc07a4="Red Dragon"]//Ruudfeen. Dus ik moet met 475 Euro aan contanten gaan rondlopen, kan je daar niet met pin bij de winkels betalen?[/quote:c012dc07a4] daar heb je een punt :) bij de grotere stands kun je wel pinnen. Maar het is wel handig om ff wat los geld mee te hebben. kleinere stands hebben geen pin automaat [size=7:c012dc07a4]computerfreakje is inmiddels een jaartje jonger geworden [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?p=661178#661178]link[/url][/size:c012dc07a4]
Link naar reactie
  • Reacties 102
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • anoniem

    103

[quote:c080c10e91="Red Dragon"]Ik neem mijn pinpas mee en ga een [i:c080c10e91] Iiyama Prolite E431S-Silver 17" TFT[/i:c080c10e91] kopen. en een DVI kabel. Eindelijk een beeldscherm die mijn Radeon 9800XT verdiend 8) Slashhead en Ik gaan morgen en zijn bijna de hele dag wel om en nabij de Computer! Totaal stand te vinden. we zijn er al voor openings tijd (10:00) handig zo'n back door ;) :)[/quote:c080c10e91] Hee Red Dragon, heeft Slashhead je toch over kunnen halen om een TFT te kopen? :-? :D Wel een goede keuze. Ik hoop dat je er eentje treft met 0 pixelfouten. Mag je hem daar bij de HCC stand testen en hem dan eventueel terug brengen? (of misschien bij de stand van de firma) In ieder geval succes ermee. We horen graag hoe die bevalt. Enhe, neem idd cash geld mee. Ik ben vorig jaar maar naar het station gelopen om te pinnen. :evil: Nog een tip:(maar zo slim ben je zelf ook wel) Stop dat geld niet in je achterzak. :wink:
Link naar reactie
Ik ga zondag naar de HCC met school, zoals gezegt in deel 1. Heb de kaartjes niet gekregen, terwijl ze tijdig werden opgestuurd, :-? veel kopen ga ik er niet, alleen een routertje, kan ik op mijn eigen pc ook internetten, (moet mijn sig ff veranderen ivm ontvangen upgrade), ik ga meer om te kijken, me vergapen aan mooie spullen :)
Link naar reactie
Ik ga altijd op zondag met mijn collega. Dit doen we alweer een aantal jaren. Lekker een hele dag rondstruinen en rondneuzen. Vanalles bekijken en wat prijzen noteren en dan bij de goedkoopste (en beetje redelijke zaak) de spullen kopen. Wil dit jaar dus een dvd brander. Zal hopelijk de lite-on zijn. Ook een harde schijf van ongeveer 100 gig staat op mijn verlanglijstje. Nieuwe covers voor mijn mobiel. Een paar dvd's om natuurlijk te kunnen branden. Een usb-hub en een cd writer voor mijn buurman en een usb pen. Ook voor iemand anders. En dan natuurlijk wat we eventueel nog tegenkomen, nieuw of tweedehands. Hopelijk weer een gezellig dagje uit. :P Wordt wel eens tijd dat ze een rookverbod aanschaffen (wel aparte rookhoeken natuurlijk). Scheelt weer iets in mijn hoofd aan het einde van de dag. :evil:
Link naar reactie
Weet iemand of er ook papst fannetjes worden verkocht? Ik zie dat Maxpert er is en op hun website verkopen ze papst fannetjes (tis alleen de vraag of ze die dan op hun stand ook verkopen). Ik kan ze ook online bestellen maar dan komt er meestal iets van € 10 aan verzendkosten bij en dat vind ik op een bedrag van iets van € 30 een btje veel.
Link naar reactie
[quote:57da8d4f4a="Darkeye"]Wordt wel eens tijd dat ze een rookverbod aanschaffen (wel aparte rookhoeken natuurlijk). Scheelt weer iets in mijn hoofd aan het einde van de dag. :evil:[/quote:57da8d4f4a] helemaal met je eens! Dat vond ik namelijk zeer irritant, al viel het aantal rokers mee, het blijft stinken als je door zo'n walm loopt :evil:
Link naar reactie
Ik ga vooral voor het dagje uit, ik heb er zin in! Ach met 50 euro (voor mij veel) lukt het wel :wink: . Ik ga met mijn opa, daarmee ga ik ook altijd naar treinenbeurzen. Bij opa lees ik ook de C!T. Vroeger leerde opa mij de pc dingen nu andersom :wink: [quote:ec788bb15c="Edmond Varwijk"]Ik zoek eigenlijk een goed "backupding". Moet betrouwbaar zijn, geen lawaai maken (zoals mijn externe OnStream tapestreamer nu) en werken met ieder OS. Aangezet door collega Dennis denk ik aan zo een externe Maxtor OneTouch. Iemand die al gezien, of kun je beter iets anders nemen? groetjes Ed[/quote:ec788bb15c] Ik las laats dat artikel in de C!T over RAID, is RAID 1 dan niet iets? Zoiezo ben ik voor rookverbod, maare heb je daar vel last van? Ik ben wel eens in de RAI (d8 rook verbod, kweet niet zeker) en de Brabanthallen geweest, nooit last van gehad. @Edmond Ga jij ook morgen/zaterdag? Veel plezier
Link naar reactie
Yeps, ik las op een ander forum dat de papst fans er waren. Moet zelf ook nog een 19Db hebben voor in de voeding. En anders kan ik hem altijd nog wel bij challengecomputers halen, die webshop zit vlak in de buurt. Morgen (zaterdag) half 10 weg, beetje slap ouwehoeren daar, ik heb er wel zin in... Loon & studie financiering is erbij, dus Diniz weer blij. :D //RD TFT krijg je absoluut geen spijt van, ik heb nu dik een jaar zo'n ding en dat was 1 van mijn beste aankopen qua computer gebied. Ik wil nu een 19" alleen die schijnen bij gamen tegen te vallen. FF w8en dus. Ook heb ik gelezen dat er in sommige TFT's andere panels inzitten dan de specs doen vermoeden. Oppassen dus. Iig testen dat scherm, hoe moeilijk dat ook is op de HCC, al had Iiyama een prachtige stand verleden jaar, daar zou ik heen gaan als ik jou was.
Link naar reactie
[quote:dc48c04849="Edmond Varwijk"]Ik zoek eigenlijk een goed "backupding". Moet betrouwbaar zijn, geen lawaai maken (zoals mijn externe OnStream tapestreamer nu) en werken met ieder OS. Aangezet door collega Dennis denk ik aan zo een externe Maxtor OneTouch. Iemand die al gezien, of kun je beter iets anders nemen? groetjes Ed[/quote:dc48c04849] Dat is zeker een leuke oplossing, werkt prima, ik heb ermee kunnen spelen een tijdje voordat hij naar een klant ging. Prijs is alleen (vind ik) wat aan de hoge kant, maar daar heb je wel wat voor. Ik heb hem overigens alleen op XP kunnen testen, dus andere OS heb ik geen ervaring mee.
Link naar reactie
//Diniz jij hebt een 15" Samsung he? Samsung is ook een goed scherm, helaas valt de "X" serie waar iedereen zo op zat te wachten erg tegen vandaar mijn keuze voor de "Iiyama Prolite E431S-Silver 17" TFT ". Deze kwam erg goed uit diverse testen. Ik zat ook nog aan de "Iiyama Prolite E481S-Silver 19" TFT" te denken maar zoals jij ook al aangeeft vallen de 19" schermen vergeleken met de 17" broertjes vaak wat tegen. Ik doe doorgaans 4 jaar met een beeldscherm (zo lang heb ik ook met mijn IIyama Vision Master Pro 410 gedaan), over 4 jaar dan koop je makkelijk een hoge HDTV kwaliteit 19" tft ;) :) //Edmond Varwijk De Maxtor One touch schijven zijn ideaal om te backupen. Een goeie kennis van mij heeft een 250GB Externe Maxtor schijf, ik wil we zelf ook een maar ik vind ze nog te duur (circa 350 Euro). Zorg wel dat je Firewire hebt, deze schijven zijn via Firewire sneller dan via USB 2.0 namelijk.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...