Ga naar inhoud

HCC dagen 2003 deel 2


Aanbevolen berichten

Helaas is het vorige topic terecht gesloten omdat er teveel offtopic gepost werd. Zeker nu de HCC dagen begonnen zijn vond ik dat er jammer. [b:fd808ac32e]maar:[/b:fd808ac32e] ik heb met de moderator overlegd voor een nieuwe kans. Dus waar gaan we o.a. over discussieren? - Ben je op zoek naar hardware en is iemand dit tegengekomen? (natuurlijk niet of er een xp2400+ te koop is, begrijp je zelf wel) -Welke leuke dingen heb jij voor je PC gekocht? -Waar was je over te spreken, waarover niet? -tips zijn altijd welkom voor de prijsbewuste inkoper. 8) Blijf a.u.b. [b:fd808ac32e][u:fd808ac32e]ontopic[/b:fd808ac32e][/u:fd808ac32e], anders zullen er wederom sancties komen, niemand zit daar op te wachten, laten we het forum zinvol houden. Laat ik de aftrap doen :D . Tweakers heeft een pricewatch gemaakt: http://www.tweakers.net/hccpricewatch Zijn er leuke waterkoeling onderdelen te koop? Of alleen maar basis kitjes? Ik ga WC kopen en misschien wel op de HCC. Ook ga ik denk ik een Antec Truepower voeding kopen omdat die gescheiden voltage lijnen heeft.
Link naar reactie
  • Reacties 102
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • anoniem

    103

ik kom zojuist terug uit utrecht, wilde ooit een keer de hcc-dagen meemaken. kocht een hd-tje voor een schappelijke prijs. er is genoeg aanbod voor koopjesjagers, al verbaasde het me dat sommige beursstunts al om 12 uur niet meer voorhanden waren. trek je die redenering door dan is er zondags niets meer....?! wat me absoluut niet beviel: de geweldige herrie van vooral mycom en funprice, dat hebben die jongens toch niet nodig?
Link naar reactie
Ik ga zondag naar de HCCdagen en zoek...: De Hercules [b:ce0e490f3f]Radeon 9700pro[/b:ce0e490f3f], of de Hercules [b:ce0e490f3f]Radeon 9800nonpro[/b:ce0e490f3f] anders Hercules [b:ce0e490f3f]Radeon 9600XT[/b:ce0e490f3f] De eerste 2 zijn zeldzame (iets oude) kaarten. De laaste is nog niet overal verkrijgbaar Iemand die zien liggen ? thnx!
Link naar reactie
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Sorry van het vorige topic over de HCC, de sluiting daarvan was eigelijk wel grotendeels mijn fout..... Sorry, maar nu iets over de HCC: Ik wil 2 HDD's gaan kope voor een RAID setup, kan ik die laten testen op de test stand van de HCC?? Op die site staat dat niet erg duidelijk omschreven (Ja ik heb HCC pas....) [quote:b506a301a5]wat me absoluut niet beviel: de geweldige herrie van vooral mycom en funprice, dat hebben die jongens toch niet nodig? [/quote:b506a301a5]Wen er maar aan als je vaker wil gaan, dat is elk jaar zo. Ze willen waarschijnlijk bewijzen dat zij de grootste zijn, ook al kun je 3 stands verderop het de helft goedkoper krijgen. Welke dag is overigens het meest drukke? Zaterdag of Zondag? Ik ga overigens morge, iedereen die de persoon achter General X wil kenne: 1 uur bij de C!T stand, zijn ik en Alexander Online er.... :P (Niet te erg off-topic toch?)
Link naar reactie
ik ben er vanmiddag en vanochtend geweest. Niet echt bijzondere dingen ten opzicht van vorig jaar. Maar voor de rest was het wel aardig. Ik heb er een fancontroller gekocht voor ?25. En nu komt er een blauw/rode gloed uit m'n standaard Chieftec kast door de ledjes die op de fancontroller zitten :D [edit] Oja en m'n vader is ook aan het casemodden geslagen :D had ie zo'n tl balkje gekocht (hoe heet zo'n ding ook al weer) En volgens mij is ie op dit moment bezig om een gat in z'n case te maken en er een raampje in te zetten :lol: niet dat er wat in z'n case te zien valt ofzo.... (duron 800) ;)
Link naar reactie
Ik neem mijn pinpas mee en ga een [i:5e521c31f6] Iiyama Prolite E431S-Silver 17" TFT[/i:5e521c31f6] kopen. en een DVI kabel. Eindelijk een beeldscherm die mijn Radeon 9800XT verdiend 8) Slashhead en Ik gaan morgen en zijn bijna de hele dag wel om en nabij de Computer! Totaal stand te vinden. we zijn er al voor openings tijd (10:00) handig zo'n back door ;) :)
Link naar reactie
WOW die monitor is "maar" iets van 475.- ! Bijna eve duur als je Grafische kaart RD! Die verdient het wel op een 9800XT te worden aagesloten :wink: Julie geluk, al voor openings tijdt. Kunne julie dan ook al kope? En hoe veel vroeger eigelijk, uuren? Om 1 uur ben ik er zeker, ik wacht nu al met spanning op mij ontmoeting met DE Red Dragon!!! (& Slashead ofcourse :wink: ) Kan je op de C!T stand ook online voor bijv. het forum?
Link naar reactie
[quote:43edc4f4d7="Computerfreakje"]@Red Dragon : Wat is de minimum leeftijd om de HCC-Dagen te kunnen bezoeken ? Ik ben pas 13 :([/quote:43edc4f4d7]Ik ook pas 14, maar ik ga wel met pa. Er is geen leeftijdsgrens (denk ik dan). Waarom zouw je niet binne moge? Ik ga al sinds ik 9 ben en elke keer binne gekomen, maar wel elke keer met pa. Ik neem aan dat je bedoelt als je alleen gaat?
Link naar reactie
//General X Tja, ik heb ook gedacht aan een 19" tft maar ik heb begrepen dat die voor games vaak minder goed zijn dan de 17" modelen, tevens zijn die al snel 650 a 750 Euro. Het word dus "slechts" een 17" TFT maar die Prolite E431S-Silver is wel een top scherm. Er staan wel PC's bij de Computer! totaal wel PC's maar die zijn niet voor gebruik van de gasten naar mijn weten. Slash en Ik zijn er iets voor 10:00 uur, dus zo spannend is het niet wat we doen. //Ruudfeen. Dus ik moet met 475 Euro aan contanten gaan rondlopen, kan je daar niet met pin bij de winkels betalen?
Link naar reactie
[quote:292c5ed561="General X"][quote:292c5ed561="Computerfreakje"]@Red Dragon : Wat is de minimum leeftijd om de HCC-Dagen te kunnen bezoeken ? Ik ben pas 13 :([/quote:292c5ed561]Ik ook pas 14, maar ik ga wel met pa. Er is geen leeftijdsgrens (denk ik dan). Waarom zouw je niet binne moge? Ik ga al sinds ik 9 ben en elke keer binne gekomen, maar wel elke keer met pa. Ik neem aan dat je bedoelt als je alleen gaat?[/quote:292c5ed561] Nee , ik bedoel eigelijk met een volwassene erbij,
Link naar reactie
@ Computerfreakje: Ik ga zoals ik al zei als sinds mij 9ende dus maak je totaal geen zorgen, heb je een kaartje laten ze je binne. @ RD: Vorige jaar iig niet (pinne) alleen aan de ingang. Mijn pa neemt mij geld mee, 500.- das ook nie echt weinig voor een 14 jarige. Meschien grote stands als MyCom ofzo, maar kans is niehiel. EDIT: YES IK MAG BINNE! IK KAN @ ZEGGE! :wink:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...