Ga naar inhoud

HCC dagen 2003


Aanbevolen berichten

[quote:e97e66dc52="spiderned"][quote:e97e66dc52="General X"]Als je er niet uitkomt kun je eens kijke of bij de C!T stand niet toevallig een mod van het forum is. Die kunne je vast wel helpen als je niet kan kiezen. [/quote:e97e66dc52] Tuurlijk; je vraagt gewoon bv Red Dragon om met je mee te lopen naar de diverse stands. :lol: :lol: Doet hij heus wel hoor.[/quote:e97e66dc52]Die kan na het weekend geen stap meer verzetten, moet eerst wel weken bijkomen van al dat lopen :lol: :lol: idd kun je hele pc's beter bij een computerboer kopen, wel zo makkelijk met de garantie te regelen
Link naar reactie
  • Reacties 88
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

LOL idd, maar aangezien hij geen foto wouw geven zal het herekennen moeilijk worden (Zie hoger in dit topic) Dit is een algememe hint: Ben je op Zaterdag op de HCC ga naar de C!T stand en vraag om RD, als je um hebt vraag je of ie even mee weil gaan om voor jouw te kijke of het een goeie video kaart is. Dat doet hij zonder te aarzelen of tegen te stribbelen! :P :lol:
Link naar reactie
[quote:1f07182e6d="General X"]Dit is een algememe hint: Ben je op Zaterdag op de HCC ga naar de C!T stand en vraag om RD, als je um hebt vraag je of ie even mee weil gaan om voor jouw te kijke of het een goeie video kaart is. Dat doet hij zonder te aarzelen of tegen te stribbelen! :P :lol:[/quote:1f07182e6d] Ik vraag het me af?!? Maar zullen er nog meer aardige mensen van C!T zijn die je voort willen helpen. Waarschijnlijk zijn ze allemaal druk om zakelijke (en nog belangrijker) persoonlijke contacten te onderhouden. Maar 8(-t), mss komen we nog een van de mods/admins tegen op de HCC :P Je weet maar nooit...
Link naar reactie
Ik heb besloten dit jaar niet te gaan, als ik bereken wat twee treinkaartjes, twee garderobe, twee entreekaartjes en twee hotdogs kosten (twee ja, m'n vriend gaat mee om te tillen), kan ik beter rustig vanaf de pricewatch m'n spullen uitzoeken en bestellen. Heb je tenminste nog kans dat je het krijgt ook. Afgelopen twee jaar veel spullen die ik zocht op of niet voorradig, en niet echt goedkoop.
Link naar reactie
[quote:f73d18bbfd="General X"] Je krijgt geen korting en het is in de Jaarbeurs je krijgt alleen 1 kaartje om binne te komen.[/quote:f73d18bbfd] In feite krijg je dus wel korting, voorgaande jaren was het zo dat je per direct lid werd en dat je gewoon het abonnementsgeld voor 2004 betaald. Dus voor 1 jaar lidmaatschap zowel in 2003 als 2004 gratis toegang. [quote:f73d18bbfd="ForumFreak"]Even iets anders: Zal het dit jaar nog drukker worden dan voorgaande jaren op de HCC? Waarschijnlijk wel, maar dan wordt het nog moeilijker om een beetje overzicht te hebben op de beursvloer... :-?[/quote:f73d18bbfd] Ik denk dat het even druk wordt als voorgaande jaren of misschien zelfs minder druk. Zoals veel mensen aangeven is het prijsvoordeel ten opzichte van (web)winkels niet meer de reden om te gaan. Bovendien geeft men in de huidige situatie ook minder gauw uit. Ik ga zelf ook alleen maar omdat ik toch gratis naar binnen mag en in de buurt woon. Als je van ver moet komen betaal je: € 10,95 entree en trein of benzine/parkeergeld en hele dure consumpties. Komt zo'n dagje uit toch gauw op € 25,- p.p. zonder dat je iets hebt gekocht. Best duur eigenlijk. :-?
Link naar reactie
[quote:b7432b346e="General X"]RD Waarom heb jij niet gewacht tot de HCC voordat je je R9800 XT kocht? Je had altijd kans gehad om hem daar goedkoper te krijgen. En de prijs was dan zowieso gezakt. elke 10.- is meegenomen! In deze moeilijk tijden :P[/quote:b7432b346e] Ach dit is niet helemaal off-topic hoor, het gaat nog steeds over de HCC dagen tenslotte. Ik wacht nooit met spullen kopen, ik koop gewoon als ik het wil hebben, als ik op de hcc dagen had moeten wachten had ik 1,5 maand korter van mijn 9800XT kunnen genieten, die 40 euro of zo die ik er mee verlies schelen me niet zoveel. Met Hardware kopen moet je neit wachten, je moet gewoon kopen wat je wilt hebben, wachten op iets wat nog nieuwer is of wachten op goedkoper worden vind ik nutteloos, zo kan je blijven wachten. De HCC dagen zijn niet meer zo goedkoop als 10 jaar geleden, toen kon je nog onderdelen kopen voor een koopje, sinds de Webshops er zijn zijn de HCC dagen relatief gezien niet meer zo voordelig als vroeger.
Link naar reactie
naja, zullen wel eens kijken of er nog wat leuks te scoren valt.. als ik echter zo eens op de site kijk van de HCC dan zijn er jammer genoeg niet echt spectaculaire stands te vinden. vond vorig jaar de stand van iiyama echt :o ... Voor de rest erg druk.. vorig jaar ook nog even bij de C!T stand geweest... wel grappig, zitten gewoon lui wat te posten op forum... maybe we meet saturday RD... kom nog wel even bij je op de C!T stand langs :wink:
Link naar reactie
[quote:b3318709e3="De Geest Van Oirlo"][quote:b3318709e3="Ruudfeen"] Ik zie het voornamelijk als een leuk dagje uit. :D[/quote:b3318709e3] Is het ook :wink:[/quote:b3318709e3] Je de hele dag vergapen aan de mooiste hardware 8) Maar we gaan met school, met een touringcar :P eerst moest je zelf de reis betalen, maar mijn school heeft besloten dat hun de bushuur betalen :P dus gratiz met m8z van school dr heen :D :P
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...