Ga naar inhoud

HCC dagen 2003


Aanbevolen berichten

  • Reacties 88
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Heeel goed idee, maar ik dacht gelezen te hebben dat bij de HCC een paar andere PCbladen ook nog zitten. Die zullen waarschijnlijk ook een eigen forum hebben en zullen dus ook een eigen stand willen... :roll: ( :wink: ) Maar vorig jaar zag ik mensen naar binne gaan met alleen hun HCC pas... Kan dat? Anders kan ik nog iemand mee nemen. Ik op mijn pas en hij op mijn bon uit de C!T! Overigens heb ik wel een lijstje: 2 HDD's voor RAID Nieuwe Kast met window :wink: Gekleurde fannetjes Wat leuke lampjes En nog een goeie voeding voor al die lampjes :P En ook nog een Webcamm Ik wee nie of het goedkoper zal zijn, maar je denkt igv dat het goedkoper was :wink: Jammer dat je op de HCC altijd problemen hebt met de garantie :cry: Als je dan goede garantie voorwarde wil ben je al gouw aangewezen op de grotere stands/winkels. Maar die verkopen vaak gewoon tegen winkel prijs :x Voorbeeld van vorig jaar: Mycom. :evil:
Link naar reactie
Ben er één keer geweest, beredruk, beregezellig en heb daar toen mijn eerste brander gekocht, Philips 3610. Leuk om te zien, dat iedereen zowat met die brander liep. Nu vallen de HCC dagen altijd in mijn werkweek en weekend en de hoge entreeprijs en reiskosten meegerekend is iets van kleiner formaat aanschaffen op de HCC dagen liegen in je eigen portemonaie. Maar aan een ieder die gaat: Veel plezier en een fijne dag! :)
Link naar reactie
[quote:819115f030="Alexander Online"]Maare die HCC dagen, wat moet ik me daarbij voorstellen, vooral "winkels" of meer stands van bedrijven??? [/quote:819115f030][quote:819115f030="Alexander Online"]idd ik vind t duur[/quote:819115f030]?????? Hoe kan je het nouw te duur vinde als je eerst zegt dat je er nog nooit bent geweest! Maar het is voral veeeeel stands, de grotere bedrijven hebben gewoon een grotere stand, en de allergrootste hebben een halve winkel. De normale zijn te grote van marktkraampjes. Maar dan wel druk bezochte marktkraampjes... :wink:
Link naar reactie
ik ga zeker weten ff opzoek naar een nieuwe kast ..met window {of window kitje} blauwe/rode/groene casefans blauwe/rode/groene caselights en ik ga ff kijken of ik nog mooi videokaartje voor de pc van m'n zusje kan vinden.. ik denk dan aan een gforce 4 of een radeon 9000 of 9200 ofzo ... of gforcefx5200 ..daar heeft ze wel genoeg aan ..:-) en als het veel scheelt haal ik meteen 2 WD Raptors van 36.7 gb.. majah ..zal niet zo superveel schelen :-) net m'n nieuwe pc samengesteld { zie moederborden en overklokken etc.} duz upgrades voor dit jaar zijn wel compleet :-) en misschien nog 512 of 256 mb voor deze pc op het moment heb nu 768 ..duz dan haal ik 256 eruit en zet ik er 512 in :-) ik heb er cker weten zin in .. ga voor de eerste keer.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...