Ga naar inhoud

HCC dagen 2003


Aanbevolen berichten

Ook dit jaar weer de HCC dagen in de jaarbeurs hallen. Ik ga wel weer heen ondanks dat de prijzen en het aanbod me tegenvallen t.o.v. de webshops, waarvan een aantal er ook staan trouwens, maxpert, norrod etc... Tweakers.net zal weer een pricewatch proberen op te zetten. Ik ga proberen een WC set te scoren en misschien nog wat leuke dingen die ik tegenkom. Helaas zie ik zo bij de standhouders niet 123 gespecialiseerde verkopers. Hebben jullie wat op het verlanglijstje staan of hebben jullie het helemaal gehad met die drukte daar... Ik hoop dat de game-expo leuker is als verleden jaar, viel me erg tegen.
Link naar reactie
  • Reacties 88
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

[b:a9c359b1bd]Ik vind deze topic prima, let er wel op dat men niet te Off-topic gaat in deze topic en er geen Chat-box van gaat maken, een topic als dit heeft namelijk de neiging in om daar in te veranderen, dus let er met elkaar een op![/b:a9c359b1bd] Ik ga zelf naar de HCC dagen (onder voorbehoud) op zaterdag om rond te hangen bij de Computer! totaal stand, beetje sociaal doen en zo. Ik ga niets kopen omdat ik al mijn upgrade's die ik gepland had voor dit jaar reeds heb uitgevoerd. Verder zijn de prijzen niet meer zoals 10 jaar terug toen er nog geen goedkope webshops waren, zoals Diniz al aangeeft
Link naar reactie
Ik ga zeker een dag kijken en heb een verlanglijst gemaakt met dingen die ik nog nodig heb. Als ik voor deze onderdelen scherpe aanbieding zie koop ik die. Elke stand heeft toch wel enkele spectaculaire aanbieding of gaat op het einde van de beurs stunten. Als de prijzen op of boven de internetprijzen liggen (lijstje maken van pricewatch!) dan koop ik gewoon niets. Er zit ook veel oude zooi bij waar je later altijd spijt van krijgt als je het koopt. Met het rondzoeken heb ik even goed een leuke dag gehad! Vind het toch wel een aparte sfeer hebben daar, ondanks de drukte Mijn zoontje kan ik bij de game-expo achterlaten, heb ik verder geen last meer van! Wat ik nog zoek; een DVD brander, een goede muis, een geluidskaart en eventueel een leuk 5.1 speakersetje
Link naar reactie
[quote:c094d46370="diniz"] Dat was voorgaande jaren iig wel zo. Ik kan het niet op de [url=http://www.hccdagen.nl]site[/url] vinden. Ik hoop dat het dit jaar ook weer zo is. Ik neem iig de pas wel mee, €10,95 is toch een flink bedrag.[/quote:c094d46370] Kijk bij de FAQ [quote:c094d46370] [b:c094d46370]Kan ik als HCC-lid alle dagen naar de beurs?[/b:c094d46370] Ja, de toegangskaart voor HCC-leden heeft 3 controlestrookjes, voor iedere beursdag 1. Als u de kaart bij de kaartcontrole laat zien wordt het strookje voor de betreffende dag afgescheurd. Zo kunt u de volgende dag weer komen. [/quote:c094d46370]
Link naar reactie
Ik ga niet naar de HCC-dagen, ik ben er een keer geweest en ik vond het op zich wel grappig, maar niet leuk genoeg om er nog een keer naar toe te gaan. Bovendien zijn de prijzen ook behoorlijk hoog, als je die vergelijkt met de prijzen bij sommige webshops, zoals al werd opgemerkt. Ook heb ik genoeg verstand van computers waardoor ik de meeste dingen die ze op de hcc-dagen showen al ken.
Link naar reactie
Ik ga zeker niet, omdat ik niet weet wat ik daar moet doen. Kijken naar spullen die je ergens anders veel goedkoper kan krijgen? Ik koop trouwens bij de groothandel, maar dat terzijde. Dus voor een gezellig dagje uit is misschien de enige reden om te gaan. Maarja, dan moet ik de hele dag mijn vrouw en kinderen zoet houden. :lol: :lol: :lol:
Link naar reactie
ik ga nog wel ff langs om te kijken of er een aantrekkelijk geprijsde dvd-brander te vinden is. Ik heb eigenlijk nooit veel gekocht bij de hcc dagen, alleen een keertje een speakerset, dat scheelde toen zo'n 30 gulden. Voor de rest zijn de hcc dagen mij wat te chaotisch, om fatsoenlijk geholpen te worden kun je beter naar een gewone winkel gaan.
Link naar reactie
Heb vandaag bon opgestuurd voor abbo op C!T, red ik dat nog voor de HCC dagen / december nr ? kan ik nl. "gratis" naar binnen :P Mijn mentor is ICT Hoofd van de school, en hij was van plan om op zondag te gaan met een bus, als er genoeg animo voor is :) met 22 man = €16 pp met 50 man = €10 pp Vind het op zich wel een stoer idee :) mooi met klasgenoten dr heen :)
Link naar reactie
ik ga er zeker wel even naar toe... kijken of ik nog een goedkoop 10 gb harddiskje kan scoren voor me broertje. en mischien ook nog wat sdram.... zelf moet ik nopg een nieuw beeldscherm hebben mischien dat ik die daar ook wel koop.....ik ben er de laatste 3 jaar elke keer naar toe geweest omdat het zo dicht bij is en er zijn altijd wel leuke aanbiedingen...
Link naar reactie
Ik denk dat ik er naar toe ga. Ik ben er nog nooit geweest ( :oops: ). Vorig jaar ben ik al naar Rail 2003 geweest en ik heb dit jaar een eigen pc gebouwd en me wat in de pcs verdiept dus nou vind ik het erg interessant. Ik ga denk ik niks groots kopen. Misschien een fannetje ofzow.. Lijkt me best leuk daar. Is er ook een grote C!T stand? En is er ook een forum stand van C!T (kweenie maar mss om een beetje met mensen te kletsen)?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...