Ga naar inhoud

Op zoek naar een goede scanner


Aanbevolen berichten

Wat is het budget ongeveer ?? Ik heb zelf een Canon Canoscan N670U Voordeel van deze scanner is dat hij geen externe voeding nodig heeft. Ook de software is erg makkelijk te bedienen vind ik. Er zit ook tekstherkenningssoftware bij, zodat je tekst uit een boek om kunt zetten in een Word document dat makkelijk te bewerken is. Ik ben zelf zeer tevreden met deze scanner, maar het is een model van vorig jaar. Denk niet dat die nog makkelijk te vinden is, maar er zal vast een goede opvolger voor zijn. Kost iets van 80-90 euro geloof ik.
Link naar reactie
Ok, ik ben eens ff rond gaan kijken. Deze heb ik gevonden, en leken mij wel geschikt: [url=http://www1.alternate.nl/cgi-bin/go.pl?stop=1&c=AFQBXKWZIV&main=/html/nodes_info/upuh27.html]HP 3950[/url] [url=http://www5.alternate.nl/cgi-bin/go.pl?stop=1&c=AFQBXKWZIV&main=/html/nodes_info/upue21.html] Epson Perfection 1660 Photo[/url] Ga eens wat kijken en vergelijken.
Link naar reactie
Ik zou eens kijken op www.kieskeurig.nl. Computer -> randapparatuur -> scanner. Kan de eerste 10 op meest gezocht en op totaal cijfer sorteren. Staan gebruikers ervaringen bij, geen vooroordelen maar echte missers en goede punten. Kan je ook vragen op kwijt. Ok prijzen van online winkels, heb je een idee van wat je kwijt zou zijn. Lijkt mij de beste plaats om te zoeken. Groet, Stofnest.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...