Ga naar inhoud

branden van een game


Aanbevolen berichten

Ik heb een game gedownload. Nu heb ik in een map een .bin bestand en een klein .cue bestand van deze game. Hoe kan ik de game activeren? Met Iso-Buster blijkt deze .bin file een iso bestand en een ander (lijkt hetzelfde als het iso bestand) te bevatten. Welke moet ik activeren met autorun?? Eigenlijk wil ik deze game op een CD-R (800Mb) branden met Nero 6.0 (mijn brander kan 800 Mb via Nero aan) Moet ik deze. bin en .cue bestanden op de CD-R zetten of kan ik alleen het iso bestand (van het .bin bestand) branden en doet de game het dan ook vanaf de CD-R. Hoe doe ik dit alles? Ik neem aan bij Nero dan ook het CD (ISO) nero-programmaatje nemen. Wie weet raad? Bedankt alvast.
Link naar reactie
Hoe wat of waar hij er aan gekomen is doet er in dit geval niet toe volgens mij, bovendien wordt er geen naam genoemd, dus weet je niet of het illegaal is. alleen past het meer in het softwareforum volgens mij. Het gaat tenslotte om het branden. Nero starten, burn image selecteren, CUE file aanvinken en starten maar als het goed is :) Zo moest het ieg volgenms mij, zelf werk ik niet zo veel meer met nero.
Link naar reactie
Klopt wat BA zegt, echter dan staat deze topic wel op de verkeerde plek, ik verplaats hem dus. verder wijs ik de topic starter wel even op het volgende: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=92863&start=0 http://forum.computertotaal.nl/phpBB/faq.php#5 Deze post is dus net niet illegaal, let er wel op dat het hier bij blijft.
Link naar reactie
Met de goedkeuring ... Ik zal het nog even iets duidelijker uitleggen, in Nero 6 hebben ze het iets aangepast. Start Nero Burning rom, klik op 'new'. Nu ga je naar [b:34ea538606]Recorder[/b:34ea538606], waar je [b:34ea538606]Burn Image[/b:34ea538606] zult vinden. Hier klik je op, en je zoekt naar de *.que file, deze open je en branden maar. Voor een image bestand (zoals een *.que) kun je overigens ook een emulator als Alcohol 120% gebruiken.
Link naar reactie
Kom op jongens. Niet zo flauw. Ik maak zelf ook wel eens een iso van mijn games of van een heel andere cd. Gewoon voor back-up doeleinden. Een back-up voor mijzelf dan! [quote:05629b7a49]Ik heb een game gedownload. Nu heb ik in een map een .bin bestand en een klein .cue bestand van deze game. Hoe kan ik de game activeren? [/quote:05629b7a49] Je moet dubbelklikken op het bin bestand en dan opent als het goed is je brandprogramma.
Link naar reactie
[quote:acf433c839="beursstarter"]Je moet dubbelklikken op het bin bestand en dan opent als het goed is je brandprogramma.[/quote:acf433c839] Ik heb het nooit geprobeerd, maar volgens mij werkt dat niet. Het beste is om idd vanuit Nero het .cue bestand te selecteren. Nog even wat toelichting op het cue/bin gebeuren: "Simpel gesteld is een BIN bestand niets anders als een ISO bestand en is een CUE file niets anders als een inhoudsopgave van het BIN bestand." Je biedt dus eigenlijk de "inhoudsopgave" van het .bin bestand aan en Nero weet er dan wel raad mee. Voor wat betreft de (il)legaliteit van het geheel: Het is idd op het randje, maar het is mogelijk (niet waarschijnlijk) dat er freeware/shareware wordt aangeboden als cue/bin files. Door het achterwege laten van de titel kan dus niet met zekerheid gesteld worden dat de game illegaal is.
Link naar reactie
Het is ook allemaal zo onduidelijk voor sommige forum gebruikers dus herhaal ik het nog maar een keer: [quote:19e658bed7="Jeroen de Jager"]Voor de meeste problemen die we op het forum tegenkomen maakt het niet uit of het om legale of illegale software gaat. Die problemen gelden voor beide. Dan doet het dus niet ter zake of het om illegale software gaat en helpen we elkaar gewoon. Niet constructieve posts met alleen maar de melding 'illegale software!! slotje!!!' o.i.d. worden niet gewaardeerd. We zijn hier niet om elkaar te betrappen op een fout, we zijn hier om elkaar te helpen met computerproblemen. Vind je dat het niet door de beugel kan, meld het de mod. Als het probleem overduidelijk komt door gebruik van illegale software, dan moet de topic worden gesloten of verwijderd en dat zullen de mods ook doen. Duidelijk genoeg lijkt me.[/quote:19e658bed7] [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=92863&start=0]Bron[/url] [b:19e658bed7]Dus Help de Topic starter of post niets. Niet constructieve posts heb ik verwijderd.[/b:19e658bed7]
Link naar reactie
Snap het niet meer zo helemaal :( :-? : maar als de mod zegt dat we mogen helpen en dat het niet uitmaakt of het illegaal is dan doen we dat: we helpen elkaar, met die stelling ben ik het eens. Als het niet met nero gaat heb je zat programma's om een BIN, ISO, CUE, MDF, MDS te branden. 1. Nero 2. Alcohol120% 3. Isobuster 4. Winiso 5 CDRWIN, 6 Weet het niet uit mijn hoofd. Je hebt waarschijnlijk een cracked exe nodig, www. gamecopyworld.com of via google. Noot: Een honderd procent kopie van een beveiligde game is ook [b:8f0e10b10b]afhankelij[/b:8f0e10b10b]k van de fysieke eigenschappen van je brander. Lite-on vanaf 20x hebben die. Gedownde games zijn meestal dusdanig gedupped dat je een cracked exe nodig hebt. Ook al is de image met clonecd gemaakt. Eea heeft weer te amken met de fysieke eigenschappen. Veel plezier met de game : als ie het niet doet gewoon een andere versie van een andere site downen en weer proberen. Denk wel aan je fair policy van je provider. Als er een cracked dir bij zit lees eerst de TXT en NFO files wat je moet doen :wink:
Link naar reactie
[quote:9ef41cd901="Bosje"]Snap het niet meer zo helemaal :( :-? : maar als de mod zegt dat we mogen helpen en dat het niet uitmaakt of het illegaal is dan doen we dat: we helpen elkaar, met die stelling ben ik het eens. [/quote:9ef41cd901] Het is een tijd terug in feedback door de Admin: Jeroen de Jager besloten, zie Quote hierboven. Je mag hem dus wel helpen zolang je je maar aan deze regel houd: [i:9ef41cd901]Links naar en berichten over illegale sites en software of cracks, serienummers, pornografisch materiaal en anderszins aanstootgevend of verboden materiaal kunnen we uiteraard niet toestaan en worden verwijderd. [/i:9ef41cd901]
Link naar reactie
als er een iso in een bin bestand zit, houdt dat toch echt in dat je eerst die iso uit die bin moet zien te extracten .. Je kan die bin mounten en dan de iso eruit kopieren ... en dan die iso als beeldbestand branden ... Je kan die iso zelf ook mounten en hem dan zo gebruiken, maar dat kan pas als tie uit die bin is getrokken ... Je kan ook die bin leeghalen met iets als isobuster ... Nadat je de iso hebt gextract ... Kun je die iso ook weer openen met isobuster en dan zo leeghalen .. Od die iso branden .. ook weer als beeldbestand ...
Link naar reactie
[quote:6963360c66="FoXiERotjEknoR"]als er een iso in een bin bestand zit, houdt dat toch echt in dat je eerst die iso uit die bin moet zien te extracten .. Je kan die bin mounten en dan de iso eruit kopieren ... en dan die iso als beeldbestand branden ... Je kan die iso zelf ook mounten en hem dan zo gebruiken, maar dat kan pas als tie uit die bin is getrokken ... Je kan ook die bin leeghalen met iets als isobuster ... Nadat je de iso hebt gextract ... Kun je die iso ook weer openen met isobuster en dan zo leeghalen .. Od die iso branden .. ook weer als beeldbestand ...[/quote:6963360c66] :-? Uuuuh.... ja, dat kun je doen.... als je wilt. Ik begrijp dat je daarmee de oorspronkelijke installatiebestanden kunt verkrijgen, zodat je eigenlijk de originele content van de CD weer terughebt. Maar volgens mij wilde de topicstarter alleen weten hoe je een bin/cue brandt en dan is dat allemaal echt niet nodig. Misschien ten overvloede, maar iso's en bin/cue's zijn images van de content van CD's. Het is dus niet de bedoeling om die images direct op een CD te branden, want dan werkt het niet. Je moet de image door je brandprogramma laten uitpakken en DAN op CD branden. Nero en andere programma's doen dat in 1 stap, zoals boven al staat beschreven. Piece of cake :wink:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...