Ga naar inhoud

pc blijft rebooten [ niet het virus ]


Aanbevolen berichten

nee jammer alles nagekeken maar helaas: ik wou eventueel als laatste optie het bios flashen :http://www.msicomputer.com/support/BIOS_AMI.asp maar mijn commando C:\test> amifl827 a6309ms [mijn bios]wordt als fout gegeven,maar volgens mij is dit het juiste commando als ik hieronder kijk in de aanwijzingen.ik heb wel de flash extract naar c en ik kom tot cd\test <enter> en het volgende bovenstaande commando pakt hij niet. When you get the A:\ prompt, type the following sequence: C: <enter> cd\test <enter> C:\test> amifl827 a6380vms.330 <enter> (a6380vms.330 refers to BIOS file, this will depend on the board model) (to save or not to save old BIOS is the user's decision) wat is er fout aan mijn commando en zo het kunnen helpen?
Link naar reactie
wanneer gaat hij opnieuw opstarten. Tijden het starten van windows? Of naar een bepaalde tijd? In het eerste geval zou ik denken aan een driver probleem, dat heb ik gehad met een nieuwe GF2-MX400, die had ik er in gezet en daarna bleef hij maar rebooten, kan dus ook als je een driver update hebt gedaan voor een van de componenten. Als hij na een korte tijd weer opstart (als je bijv al in windows zit). Dan is het bijv goed mogelijk dat er een fannetje in je PC (processor Fan) niet meer draait, of niet goed draait. In het Bios staat dan waarschijnlijk aan dat hij opnieuw moet opstarten als de processor te heet wordt (omdat het fannetje niet draait). Ook is het op sommige moederborden zo dat als het fannetje niet meer draait hij sowieso opnieuw gaat opstarten.... Kijk het eens na, ben benieuwd. Wisja
Link naar reactie
[b:cbbcc4b391]Geen virus[/b:cbbcc4b391] zie ik staan ! Maar weet je dat zeker ? Want het kan best zijn dat dat virus niet op je computer aanwezig is. Maar wel dat er een 'aanval' van dat 'virus' op de desbetreffende poorten uitgevoerd wordt. Met als gevolg dat de PC wel degelijk opnieuw opstart en dit ook blijft herhalen zolang de aanvallen aanblijven. Ik zou voorstellen de patch te installeren en dan te kijken of het nog steeds voorkomt. [url=http://www.planet.nl/planet/show/id=74253/contentid=394710/sc=a93d0e]Hier[/url] kun je het 1 en ander nalezen en ook de verwijder-tool en de patch vandaan downloaden ! Als je meer info wilt zeg je het maar !?
Link naar reactie
Als je PC het plots niet meer goed doet weet ik niet of een biosflash een oplossing zal bieden. Maar goed: ik neem aan dat je al eens eerder een biosflash hebt gedaan? Staat de biosrom wel in de map "test" als je met het flashprog ernaar verwijst? Gebruik het commando dir/p eens om te kijken of je de juiste bestanden wel intikt, vaak is een voorbeeldcommando niet helemaal juist omdat de naam van het biosrommetje net even anders is.
Link naar reactie
[quote:54d745f192="casinowit"]hoi gerben het vreemde is dat zolang ik in dos blijf de pc niet reboot :o [/quote:54d745f192] Dat is inderdaad wel opmerkelijk, dan zou ik toch weer gaan denken aan iets met de grafische kaart.... Dos maakt daar natuurlijk bijna geen gebruik van, maar windows met zijn grafische shell natuurlijk wel.... Heb je nog een kaartje liggen waarmee je kan testen?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...