Ga naar inhoud

dvd brander


Aanbevolen berichten

Dag Jeroen., Welkom op het forum, als eerste raadt ik je aan de FAQs eens door te lezen, hier zal je in tegenkomen dat het gewaardeerd wordt dat je de zoekfunctie dient te gebruiken alvorens je een vraag stelt, deze vraag is al ettelijke malen gesteld en het is voor degene die behulpzaam probeert te zijn bij problemen zeer vermoeiend om steeds dezelfde vraag te moeten beantwoorden. Indien de zoekfunctie niet (voldoende) je vraag beantwoord, kan je ook eens kijken op www.dvdrhelp.com , hier staat zeer uitgebreid uitgelegd wat de verschillen en ook de voor- en nadelen zijn van de verschillende formaten. Suc6
Link naar reactie
Het ligt er natuurlijk altijd aan hoeveel geld je wilt uitgeven hoewel de prijzen nu wel enorm zijn gedaald. Het beste dat je kunt kopen is een dvd brander die zowel dvd-r als dvd+r en dvd-rw en dvd+rw aankan, dan heb je alle formaten in huis. Wil je goedkoper dan zou ik kijken naar het formaat dat je standalone dvd speler gebruikt (als je die hebt tenminste)en daarvoor een dvd brander kopen. Een goede keuze is de NEC 1300, die staat voor zo'n 200 euro op [url=http://www.tweakers.net/pricewatch]pricewatch[/url] en hij kan alle formaten aan.
Link naar reactie
[quote:4a5ad7ba68="DarkScribe"]Het ligt er natuurlijk altijd aan hoeveel geld je wilt uitgeven hoewel de prijzen nu wel enorm zijn gedaald. Het beste dat je kunt kopen is een dvd brander die zowel dvd-r als dvd+r en dvd-rw en dvd+rw aankan, dan heb je alle formaten in huis. Wil je goedkoper dan zou ik kijken naar het formaat dat je standalone dvd speler gebruikt (als je die hebt tenminste)en daarvoor een dvd brander kopen. Een goede keuze is de NEC 1300, die staat voor zo'n 200 euro op [url=http://www.tweakers.net/pricewatch]pricewatch[/url] en hij kan alle formaten aan.[/quote:4a5ad7ba68] Ik heb een standalone dvd speler, maar ik weet niet welk formaat deze gebruikt, aangezien ik hier alleen nog maar 'originele' films op heb afgespeeld. Hoe zou ik hier achter kunnen komen? Mijn voorkeur gaat inderdaad ook uit naar een dvd-brander zoals de NEC 1300. Maar zou iemand me kunnen uitleggen hoe ik kan achterhalen wat voor formaat mijn dvd-speler gebruikt, dan weet ik in ieder geval wat voor dvd's ik moet kopen als ik ze wil afspelen op m'n dvd-speler.
Link naar reactie
[quote:e3de28dac2="Alexander Online"]alles wordt natuurlijk goedkoper, maar hij is nu al vrij laag. Kun je het boekje van je DVD speler niet nalezen? Kun je zeggen wat voor n merk/type en hoe oud? Tip: er is een zelfde vraag bezig: [url]http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=97553[/url][/quote:e3de28dac2] Ik weet zeker dat het merk Apex is en het type is volgens mij 1100WB, maar het boekje heb ik niet bij de hand, want dat is ergens in de opslag bij de verhuizer en daar kan ik nu niet bij.
Link naar reactie
[quote:8a4d652ddd="Alexander Online"]na een tijdje googlen kwam ik op de goede site: [url]http://www.apexdigitalinc.com/proddisp.asp?page=1&Category=DVD+Players[/url] ik zie alleen de AD1100W. er staat niet welke sooret DVDs hij kan lezen, ik kga vanuit van + en -[/quote:8a4d652ddd] Waarom ga je daar dan van uit? De dvd speler heb ik in januari 2003 gekocht.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...