Ga naar inhoud

Sandisk memory stick reader en writer??


Aanbevolen berichten

Hallo, ik wil mij een [color=red:169eb88255]memory stick reader en writer [/color:169eb88255]aankopen en vond de volgende ([color=red:169eb88255]zie link[/color:169eb88255]) van Sandisk. Nu ik mij bij mijn dealer heb geïnformeerd beweerd hij dat hij niet kan schrijven? is dit zo? Is er iemand misschien die dit apparaat ook heeft? zijn er anders nog alternatieven? http://www.sandisk.com/consumer/sng_usb2.asp Olivier :wink:
Link naar reactie
Ik ga morgen met mijn vader achter de foto's, dan zal ik hem het nog eens vragen met de nodige info (van de link) ik heb dat toestel in zijn catalogus gezien en op het internet zach het er zo uit. zou zeer toeval zijn dat dat ook alleen als reader zou bestaan. nochtand niets anders gevonden dan dat op de site van Sandisk. Olivier :wink:
Link naar reactie
[quote:67e318a517="Gecko"]zijn er anders nog alternatieven?[/quote:67e318a517] Deze heb ik en leest en schrijft allesoorten cards en sticks. [img:67e318a517]http://www.compulink.co.uk/~davedorn/reviews/hard/storage/siteco1.jpg[/img:67e318a517] Ook memory sticks en ook compact flash waar Passer wel eens een deuk in slaat.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...