Ga naar inhoud

Waar koop je hardware op het internet?


Aanbevolen berichten

Bedenl dat er toch flink wat rotte appels tussen zitten, helaas merk je dat achteraf. Met de [i:abdf499188]shopsurvey[/i:abdf499188] wordt behoorlijk wat gefilterd, toch zitten er een aantal beroerde ondernemingen tussen. Daar kom je overigens vaak achter bij de RMA-dienst van het bedrijf oid. Voorlopig koop ik mn hardware bij winkels als mycom/computerland. Met de gegeven links kom je een heel eind, maar wees alert en achterdochtig! Het zal veel ellende kunnen verkomen.
Link naar reactie
Ik heb de onderdelen voor mijn pc gekocht bij [url=http://sallandautomatisering.nl]Salland Automatisering[/url] Maar ik krijg nog steeds geld van Salland van een RMA (2 maanden geleden) Ze zijn dus een beetje nonchalant. Waar ik hele goede ervaring mee heb Freezinghardware en Aktief computers. http://www.freezinghardware.nl/ http://www.aktiefcomputers.nl/
Link naar reactie
Wintelco is zeker een aanrader! Heb ik ook mijn PC gekocht. Ook dingen die ik er in wilde en die zij niet niet in hun assortiment hadden konden zij toch leveren en nog tegen aantrekkelijke prijzen ook. Ze doen zeker hun best om aan je wensen tegemoet te komen en komen ook met suggesties voor verbetering aan. Al met al een aanrader. Zakelijk handel ik met CompTech World, maar daar vind ik de service (bij problemen of vragen) toch wat minder. Sinds kort doe ik ook zaken met Informatique. Vandaag besteld is vaak morgen al in huis en in perfecte staat. Wim.
Link naar reactie
[quote:13644e7890="Ed Kroket"]Informatique; heb er erg goede ervaringen mee. Uit de shopsurvey van Tweakersnet komen ze er ook erg goed uit. Ze denken mee over alternatieven en ze leveren zaken compleet af.[/quote:13644e7890] Bedenkelijk is echter de bepaling in hun voorwaarden over tegoedbonnen.
Link naar reactie
[url]http://www.alternate.nl[/url] Is wel goed voor bijv. een printer. Een nieuwe pc zou ik er niet kopen omdat daar nogal wat mensen problemen door krijgen: onderdelen die er niet bij zitten, software, etc.. [url]http://www.informatique.nl[/url]Is en blijft natuurlijk de grote topper! Voor het goedkooptste onderdeel: pricewatch :lol:
Link naar reactie
Bijkomende zaken: Betaling vooraf, of onder renbours, betalen dus aan de vervoerder. Informatique hanteert redelijke "onder rembours" bedragen. Een andere ooptie is de mogelijkheid, om zelf je bestelling af te halen, bespaart verzendkosten. Of dit in je voordeel werkt, hangt af van je woonplaats en de leverancier. Bij Gistron moet je bestellingen afhalen aan de grensovergang bij Beek, net op het duits grondgebied. Succes, Jan K.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...