Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

  • Reacties 95
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

[quote:7e6860caf7="casinowit"]voor de liefhebbers is het nieuws uitgelekt dat de nieuwe ALDI PC VOLGENDE WEEK al in de winkel is : lees hier ff de configuratie en ga voor de deur liggen :wink: 8) :D http://www.zdnet.nl/News.cfm?id=25780&mxp=32 dus alleen voor computer totaal forum leden :P[/quote:7e6860caf7] Whahaa, zelfs een DVD-brander erin standaard. Alleen die P 2.6 vindt ik wat beneden peil. Had liever een P4 2.8 of nog beter een 3.06 er in gezien (Xp 2800+ is natuurlijk ook goed). Maar het mag gezegd worden; "een mooie pc, voor een zacht prijsje" [size=9:7e6860caf7]Als de aldi nu ook nog lekkere chips had, dan was het helemaal feest geweest[/size:7e6860caf7] :lol:
Link naar reactie
Ik snap niet dat mensen zo negatief doen over die aldi pc's. het kan zijn dat er es 1 tussenzit die niet helemaal naar behoren werkt. Het enigste wat dan verteld wordt door die gasten dat die pc's niet goed werken en dat het allemaal slecht is, terwijl er 1000 anderen zijn die er geen problemen mee hebben!! :evil: Ik heb er zelf ook 1tje das nog een P3 667. Het enigste wat ik er mee heb gehad was een videokaart koelertje die een beetje gaar aan et worden was. Heb er over opgebeld en binnen een minuut iemand aan de lijn. Diegene noteerde mij gevens en binnen 2 dage had ik GRATIZ een nieuwe in de bus zitten!!!!. De service daaro is echt TOP!!! 8) Heb ook wel eens een probleem gehad met mijn windows en er toen over opgebeld. werd snel en lekker duidelijk geholpen!!. Voorderest is het allemaal A-merk wat erinzit. In mijn pc zit een MSI moederbord. Ik kan het alleen maar aanbevelen die aldi pc's. Alleen de aldi verkoopt ze maar heeft er daarna verder niks meer mee te maken. Dat gaat allemaal via medion. Dus dat gezeur dat de aldi goedkoop spul verkoopt heeft er niks mee te maken!!!!!!!!!!! Aldi staat er voorderest buiten. :evil: Wordt ik echt gek van die mensen die dan zeggen dat de aldi slecht is, goedkope rotzooi en daarom zullen die pc's ook wel rotzooi zijn!! BAH zulke mensen weten niet waar ze het over hebben!! :evil: En nee ik werk niet bij de aldi en heb er verder ook niks mee te maken want ik werk bij de C***0.
Link naar reactie
[quote:3cb3e9890d="Dafjedavid"]Er staat nu op de site van de Aldi een 19" scherm voor weinig..... kan een monitor specialist me vertellen of dat ding van goede kwaliteit is, of is t af te raden deze te kopen en dan te kiezen voor een Iiyama.....[/quote:3cb3e9890d] Ik ben geen specialist, maar hier staat een test [url]http://www.ciao.com/Medion_MD_1998_LK_Test_2535491[/url] is wel duits. En ik meende (dus onder voorbehoud) dat Medion Samsung beeldbuizen gebruikt, maar weet ik niet zeker.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...