Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

heeft iemand een aldi PC? want ik ken iemand die hem wil kopen en ik probeer het met hart en ziel tegen te houden. Iemand zijn/haar mening. By The Way [color=darkred:10a5a43150]Dit[/color:10a5a43150] [color=orange:10a5a43150]is[/color:10a5a43150] [color=darkblue:10a5a43150]mijn [/color:10a5a43150][color=green:10a5a43150]100e[/color:10a5a43150] [color=violet:10a5a43150]bericht[/color:10a5a43150]
Link naar reactie
  • Reacties 95
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

[quote:d36ff2bb53="paultjuh"]ik probeer het met hart en ziel tegen te houden. Iemand zijn/haar mening.[/quote:d36ff2bb53]Ik ken een aantal mensen met een Aldi computer en/of laptop. Eentje heeft dacht ik problemen met een laptop. De service lijkt goed, dus daar zou ik me dan geen zorgen over maken. Over de computers heb ik nog geen klachten gehoord. Nou ja, de harde schijf is niet zo erg snel. Zelfs als je die vervangt blijft het een goede koop. Ik vind de computers heel erg compleet (wat betreft mogelijkheden en bijgeleverde software). Dus dat met hart en ziel tegenhouden, dat lijkt me wat overdreven.
Link naar reactie
Aldi heeft echt supergoede degelijke PC's. Ik ken mensen die die dingen al heel lang hebben. Maar als je een echte poweruser bent, dan is de aldi pc wat minder, want de bios-features zijn vaak beperkt, kleine lelijke case's enz. Maar daar is wel over heen te komen. Als ik nog eens een Aldi pc neem, dan gooi ik er wel een andere case omheen, en een biosflash, maar dan heb je ook het beste van het beste.
Link naar reactie
vraag me af hoe je dat touchpad uit die laptop gesloopt hebt :wink: :D Maar zoals boven al aangegeven, voor de gemiddelde huis, tuin en keuken gebruiker zullen ze voldoen. En de prijs/kwaliteit verhouding zal goed zijn. Maar voor mezelf vind ik nog altijd "aldi sucks" (maar goed hou zowiezo niet van kant en klaar systemen) sorry hoor......... :roll:
Link naar reactie
[quote:20b87229ce="mephi"]Kun je dan ook argumenten aandragen waarom je aldi zo slecht vindt? Want dit is slechts een loze kreet zonder enige onderbouwing.[/quote:20b87229ce] Je moet goed lezen, zie niet dat aldi voor iedereen slecht is..... (zoals ik boven al zei denk ik dat de gemiddelde gebruiker er best gelukkig mee kan worden.) Wat mezelf betreft wil ik zelf precies uitmaken wat er in mijn pc komt en zorgen dat alles precies op elkaar afgestemd is. (Wat ik bij de aldi pc's (en meer low-budget aanbiedingen) beslist niet altijd kan zeggen....) Bovendien laat ik me het plezier van het bouwen niet ontnemen! En ik blijf erbij dat een pc niet tussen de boter en de groente verkocht hoort te worden maar met enige kennis van zaken. (En dit vooral met betrekking op advies tegenover mensen die een pc kopen en er verder geen kennis van hebben)
Link naar reactie
[quote:c1ba278476="micky.g"] Wat mezelf betreft wil ik zelf precies uitmaken wat er in mijn pc komt en zorgen dat alles precies op elkaar afgestemd is. (Wat ik bij de aldi pc's (en meer low-budget aanbiedingen) beslist niet altijd kan zeggen....)[/quote:c1ba278476] Dit is zelfs bij veel computerzaken een probleem, kom bij bijvoorbeeld Dynabite maar eens aan of ze het aanbiedingssysteem met een andere videokaart kunnen verkopen, dan beginnen ze meteen dat dat niet kan en je dan maar het veel duurdere model moet nemen. Lijkt me dus niet zo zeer een probleem voor de Aldi, maar voor elke winkel die niet zelf z'n pc's samenstelt. Bovendien zijn die Aldi-pc's aardig compleet, dus voor veel mensen is maatwerk niet eens nodig.
Link naar reactie
Concluderend zou ik willen opmerken. Probeer de persoon in kwestie vooral niet tegen te houden, want de ALDI levert echt kwaliteits PC's. Zelf heb ik er een aantal jaren geleden een gekocht en heb er nog steeds plezier van. Wel wat uitbreidingen gedaan in de loop der jaren natuurlijk (extra geheugen, netwerkkaart, brander). Maar dat geeft juist weer aan dat het ook met de uitbreidbaarheid wel snor zit. Je hebt natuurlijk een kant en klaar systeem, maar wel een systeem dat goed gebalanceerd is, zodat je er het beste uit kan halen wat erin zit. Verder kom ik nooit bij de ALDI, maar als ze straks weer een mooi desktop-systeempje in de aanbieding hebben, ben ik weer van de partij :)
Link naar reactie
Aldi is overigens in duitsland de [b:8e9ae6c26f]grootste[/b:8e9ae6c26f] afzetter van computers. Zelfs bedrijven kopen er soms pc's gewoon omdat ze super goedkoop zijn. Laatst ook weer een laptop. - P4 2.6 GHz - 512 MB DDR - 40 gig HDD - Geforce 4 MX488 (64 mb) - DVD/Cdwriter - 15.1" TFT Scherm - Veel software Dat alles voor € 1549 meen ik, je moet er ook vroeg bij zijn, want ze zijn zo uitverkocht. Wij hebben er sinds 3 maanden ook 1tje en die werkt super. //Over de muis en touchpad weggooien :o // Heb je waarschijnlijk softwarematig gedaan neem ik aan :roll: Als je er dan echt niet uitkomt gebruik je toch gewoon de recovery disks :( zo moeilijk is het niet... :roll:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...