Ga naar inhoud

Dringend advies gevraagd: 2MB cache HD gekregen ipv 8MB


Aanbevolen berichten

Ik wou trouwens dit nog even toevoegen (aangezien IAPC haar eigen voorwaarden niet kent): [quote:c4be779459] Reclamatie Stichting IAPC is verantwoordelijk voor de door haar getoonde en geleverde producten en de levering ervan. Wanneer het geleverde niet aan de overeenkomst beantwoordt zal Stichting IAPC het ontbrekende alsnog afleveren, dan wel, naar haar keuze, overgaan tot herstel of vervanging van het afgeleverde product. [/quote:c4be779459] Ik kan weinig anders uitbrengen dan: OH! :/
Link naar reactie
  • Reacties 45
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

[quote:b9916240cb] Zij wisten me daarin ook te melden dat de wet die stelt dat wanneer de verkoper zijn kant van de overeenkomst niet nakomt de koper kan eisen dat de verkoper dit alsnog doet door het juiste artikel af te leveren niet voor IAPC geldt, aangezien zij variabele prijzen hanteren :S . Bovendien zou het zonder bijbetaling gevan van die 8 MB schijf "hele grote gevolgen hebben, voor heel IAPC" :S .[/quote:b9916240cb] Dit is werkelijk te belachelijk voor woorden. Ze staan ingeschreven bij de KvK, maar de regels die daar mee samengaan zijn niet van toepassing op hen, want ze staan - wat dacht je wel! - gewoon boven de wet... :evil: Ik weet niet of je het had gewonnen als je het tot een rechtzaak had laten komen. Van de andere kant; was een rechtzaak over een HD van €170,- wel de moeite waard geweest? Persoonlijk zou ik het ding terug gebracht hebben, m'n geld vangen en vervolgens ergens anders dat ding gekocht hebben. Uiteraard zou ik ze dan alsnog hier aan de virtuele schandpaal nagelen, maar dat ter zijde 8)
Link naar reactie
Surdude, ik wil geen olie op het vuur gooien maar : Als je had doorgezet, had je gewonnen. Proceskosten wegen niet op en kan een dergelijk bedrijf dragen ook een vrijwilligersbedrijf. Zij zouden hiet hierop niet laten aankomen. Wedden ? Als jij duidelijk had gemaakt en je had "gestelt", had jij een 8 Mb schijf gehad voor 167 euro. Namelijk: 1. de brief die zij jou gestuurd hebben, was fantastisch. Zij hebben daarin hun fout toegegeven. Dat is wat telt. 2. De prijs van 167 euro is geen onredelijke prijs voor een 8 Mb schijf. 3. Doordat de prijs geen onredelijke prijs was, had jij als koper geen enkele aanwijzing kunnen hebben dat dit een fout betrof. 4. In dat licht, zou de KTR jou de schijf hebben toegewezen en de overeenkomst bindend verklaard hebben, het leveren van een 8 Mb schijf voor 167 euro. 5. De gegeven omstandigheden door de wederpartij IAPC, dat zij een mogelijk faillissement zou wachten bij een grotere last van ongeveer 30 euro, snijdt geen hout. 6. Veroordeeld gedaagde in de kosten van het geschil. Dat zou de uitkomst zijn geweest. Wat jij geleerd hebt is een rechtsbijstandverzekering af te sluiten voor 250 euro per jaar, want als het goed is leef je nog langer op deze aardbol en zullen nog meer van dit soort zaken komen bij de aanschaf van (een DVD-speler, koelkast, je gaat samenwonen, aanschaf meubilair, aanschaf auto, aanschaf nwe computer, aanschaf mods en nwe processors, aanschaf... van alles zeg maar). En het "slaapt zo lekker" als je kunt zeggen: "eh.. bedrijf X, met deze gang van zaken ben ik (en mijn rechtsbijstand) het niet mee eens !". Moet je dan 's opletten wat er gebeurd. lol :-) (je was te lief, maar nu heb je ook geen shit en zij ook niet. Daarom gingen ze akkoord. Had je "hun spel" meegespeeld, hadden zij over 1 week overstag gegaan). Suc6
Link naar reactie
AswinW: met mijn inkomen (StuFi) heb ik gewoon recht op gratis rechtsbijstand de eerste 2,5 uur :). Ik had waarschijnlijk gewonnen, maar de vraag is: heb ik zin in zoiets. Ik bedoel: ik had gelijk en had waarschijnlijk ook wel gewonnen, maar zelfs met een rechtsbijstandsverzekering had ik nog geld bij moeten leggen op het bedrag waar het om gaat. Bovendien was tegen de tijd dat de uitspraak van de rechter was gedaan de prijs van die HD alweer zoveel gedaald dat ik dan net zo goed een nieuwe had kunnen kopen... Maar ja, ik had wel "gewonnen"... BTW: waarom heb je niet eerder gereageerd? :)
Link naar reactie
Niet eerder gereageerd ? ja, hallo... kan niet op 2 plekken tegelijk zijn hehehe :-) Ach joh, als jij er blij mee bent is het prima. Toch ? Ik had voor de lol, ze "gegrepen" indien nodig. Maar zover was het door hun toch niet gekomen en zij hadden heus wel voordat het voor zou komen, de handdoek in de ring gegooid. Dit was nooit een zaak geworden Surfdude. Kijk, en als je dat nou van tevoren weet he, dan doe je dat gewoon. Maar iedereen blij.... jij ook. P.S. ben je zo rijk dan ?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...