Ga naar inhoud

Computer Bladen!!!


Aanbevolen berichten

Ik ben lid van de HCC en krijg dus de C!T elke maand toegestuurd. En er staat bijna elke maand wel iets boeiends in. C'T vind ik errug goed, maar is erg wisselend. Ze hebben meestal een vast onderwerp waar een groot deel van het blad mee is gevuld. De ene keer hebben ze een onderwerp wat me boeit, de andere keer een onderwerp dat me niet aanspreekt. Dus met C'T is het de ene maand wel en de andere maand weer niet.
Link naar reactie
Heb voor het eerst de C!T gekocht, vorige maand. Moet zeggen dat het veeeel te veel reclame is. ook veel software en er wordt niet gelet op de minder rijke student. Je hebt ook goede pc's voor €700,- Met wat spuitbussen heb je er een huiskamerPC bij :wink: Hoe kan je als Nederlander een duits blaf lezen? Moet zeker wel je 2e taal zijn ofzo
Link naar reactie
Ikzelf zweer bij een engels blad PCFORMAT. Je krijgt een DVD erbij met volledige programma's. De PCFORMAT is behoorlijk objectief inzake tests en beoordelingen. Spellen bijvoorbeeld wordt alleen door hun beoordeeld als het daadwerkelijk al in de winkel ligt of anders als ze een definitieve versie hebben ontvangen van de uitgever. Verder lees ik de computer totaal, pc gameplay en de CT mag (nl)
Link naar reactie
C!T sinds ik lid ben van de HCC nu ongeveer 10 jaar. En daarnaast lees ik Tips en Trucs. Ook ben ik lid van ComputerIdee. Mag wel simpel zijn maar voor een oudere jongere zonder technische kennis zoals ik , een ideaal blad. Mede door ComputerIdee heb ik dus nu wel diverse hardware in de pc gebouwd, wat ik daarvoor nooit gedaan zou hebben. De angst voor het onbekende hield mij eerst tegen. Maar ook met mijn linker handen is het gelukt. En sorry Brigitte W, ik ben wel geen senior, maar wel een oudere jongere, 40+ :wink:
Link naar reactie
De C!T krijg ik maandelijks in de bus, verder koop ik nog af en toe een nummer van PCM. Overigens begrijp ik al die kritiek op bladen die te moeilijk of makkelijk zijn niet zo. In tegenstelling tot (ruim) 10 jaar geleden zit niet alleen de fanatieke hobyist maar bijna iedereen achter de computer. Wees blij dat er zo ruime keuze is, en dat je naarmate je meer kennis krijgt toch een blad op je niveau kan vinden.
Link naar reactie
Ik lees al jaren elke maand de C!T en computeridee. Soms weleens het PCM,en weleens PC gameplay en tips en trucs. C!T vind ik best wel technisch enzo,maar computeridee is wel simpel. Soms staan er workshops in over b.v.Excel,waar wel geen ik geen moer van snap. C!T staan soms wel achterhaalde artikelen in,maar dat komt natuurlijk omdat het een maandblad is.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...