Ga naar inhoud

Compaq specialisten gevraagd


Aanbevolen berichten

Ik moet nog met de compaq helpdesk bellen maar gaarne advies als dit jullie bekend voorkomt. Mijn vrouw kreeg vh werk een P-IV 1600 COmpaq EVO D300. Ze heeft er een paar dagen mee gewerkt, tot gisteravond. :cry: PC aan, op de Monitor komt het compaq logo met rechtsonder F10=setup Het lampje vd hd gaat effe aan, lampje van de floppy blijft branden. verder doet de pc niets. Num lock toetsenbord gaat niet aan. Je kan niets doen, ook F10 setup werkt niet. :evil: :evil: Iemand dit meegmaakt en zo ja wat is de remedie ?
Link naar reactie
Misschien een domme vraag/opmerking, maar dit soort problemen kunnen zich voordoen als de muis/keyboard kabels niet goed zijn aangesloten of slecht kontakt maken, ff beide stekkertjes eruit halen en vervolgens weer goed een stevig aansluiten..... Is maar een wilde gok, maar toch.... :wink:
Link naar reactie
Heb ik ook gedaan, hielp niet. Bovendien, hij had het daarvoor al gedaan en het was weer opstaren na een paar uren. Intussen is de PC naar de levernacier teurg. Kunnen ze alsnog de bestelde niet geleverde dvd-rom speler erin zetten Dus misschien toch een geluk bij een ongeluk In elk geval bedankt. :wink:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...