Ga naar inhoud

Floppy probleem


Aanbevolen berichten

[quote:a07ec311d0] Op 22-04-2002 10:36 schreef aj.werkhoven: Helaas heren, dit is bij moderne PC's niet meer mogelijk vanwege het nokje in de aansluiting op het MB en op de kabel. Andere mogelijkheden? [/quote:a07ec311d0]Is dus nog steeds mogelijk, ben het een maandje geleden nog tegen gekomen in een PC die ongeveer een jaar oud is. De fout zat toen namelijk aan de kant van de FD en niet aan de kant van het MB.
Link naar reactie
Kijk in je BIOS. Bij sommige mobo's moet je het eea nog aanzetten. Wat meer technische info verstrekken zou helpen om het probleem sneller op te lossen Verder lijkt het toch op een verkeerde aansluiting of zoals de vorige reactie : de floppy drive [ Dit bericht is bewerkt door: Bosje op 2002-04-22 12:39 ]
Link naar reactie
De "enige" zekerheid is de pennummering. I.h.a. zit pen 1, 2 aan de kant van de rode lijn. Verder ontbreekt er wel eens een pen (pen 3 dacht ik). Die zit dus ook aan de zijde van 1, 2. Nokje behoort aan de zijde van de oneven nummers te zitten. Ooit een Dell IDE kabel gehad die foutief was genokt. De meeste kabels die ik heb gezien hebben geen nokjes, dus kan er niets fout gaan, hoewel dat pijltje bij de 1 zit vaak wel verkeerd.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...