Ga naar inhoud

tikken na kopieëren


Aanbevolen berichten

Als ik een audio cd kopieer naar een lege CDR (ongeacht welk merk), dan hoor je op de kopie de muziek met daardoor heen allemaal tikken. Ik heb een plextor 24 speed brander en een 32x speed Aopen cdrom speler. Geprobeerd op lagere snelheid te branden maar de tikken blijven. Ook geprobeerd eerst naar de hard disk te schrijven maar tikken blijft. De originele cd's zijn goed. Misschien moet de plextor als master staan? De rest van de configuratie moet het volgens mij wel bij kunnen benen een P11 350 met 128 mb geheugen. Wie kan mij helpen?
Link naar reactie
zorg ervoor dat je de optie disc at once aan hebt staan in je brand prog. Als je gaat branden, doe dat dan op een wat lagere snelheid, we hebben immers toch geen haast. Zorg er ook voor dat er geen virusscanners en firewalls enzo bezig zijn. Je config is goed hoor, ik brand ook zonder moeite met een p2 400, 128 mb [ Dit Bericht is bewerkt door: Extruder op 2002-03-10 10:42 ]
Link naar reactie
Probeer de cd eens met je brander te lezen en naar de harddisk te kopieren. Als het nu wel goed gaat ligt het aan je cd-romspeler. Om de beste kwaliteit te krijgen bij het kopieren kun je trouwens het beste [url=http://www.exactaudiocopy.de]Exact Audio Copy[/url] gebruiken. [url=http://www.ping.be/satcp/tutorials.htm]Hier[/url] is een goede handleiding voor Exact Audio Copy te vinden.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...