Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Zoek iemand die mij het verschil duidelijk kan uitleggen tussen dvd divx enz. download nu soms films maar waar kan je deze op afspelen en zijn er nog meer mogelijkheden. heb thuis pst 2 dus dvd is aanwezig .zijn er ook dvd films die je kan downloaden. ben nog een beginneling.en de kinderen zeuren mij de kop gek help aub. tel mag ook bel dan wel terug. albert
Link naar reactie
Beide zijn coderingstechnieken. DivX is een populaire naam voor mpeg-4 afgekort: mp4. DivX staat voor de naam van een geflopt systeem in Amerika waar consumenten betaalden(via modem)voor elke keer dat ze thuis een film bekeken. Wat wil je precies weten van de kids? P.S. tel. nr. plaatsten op het internet kan soms gevaarlijk zijn.
Link naar reactie
Makkelijk gezegd DivX is een copy van de DVD. De DVD's zijn niet van het internet te downloaden omdat ze dan teveel ruimte zouden innemen en dan zou het downloaden ook behoorlijk lang duren, zelfs met kabel. DVD's zijn niet voor niks regelmatig een gig of 5 groot als ze al niet groter zijn. DivX is een rip van de DVD die wel op internet te vinden is. Deze is vaak ook maar een Mb of 600 tot 700 groot waardoor ze makkelijker cq. vlugger zijn te downloaden.
Link naar reactie
Klopt DivX is inderdaad een compressietechniek net zoals MP3 er een is. Waar je DivX echter het meeste tegenkomt op het internet is in het illegale circuit, de DVD-rips dus. :smile: Je hebt echter gelijk dat DivX niet illegaal hoeft te zijn, je kunt het ook gewoon voor je eigen films gebruiken. :wink:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...