Ga naar inhoud

Beschermingsfout CONFIGMG


Aanbevolen berichten

1) Je hebt Windows al opnieuw geinstalleerd? 2) Je denkt dat nóg een keer opnieuw installeren niet zal helpen? Heb je dat nog niet gedaan, ik raad je wel aan om het te doen. Bij een schone install eroverheen repareert Windows de missende en defecte bestanden namelijk. zoek even met Goegeltje op 'CONFIGMG bug' of 'configmg error' ... misschien geeft dat wat? Wanneer geeft hij de fout? Met een alert op de desktop als Windows al is gestart? Anders zou je eens in je registry of in die ini file voor het opstarten van Windows moeten kijken... misschien is het nog iets ouds, CONFIGMG, dat hij niet meer kan vinden maar toch wil laden...
Link naar reactie
Duitse site, maar toch informatief: http://www.wintotal.de/tips/w98inst/w98inst16.htm Deze wil ook wel helpen: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;q187612 Hier een forum bericht: http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?topic=27335&forum=7&4 Voor als je pc 'te snel' is met afsluiten. Dit zou de oorzaak kunnen zijn, aangezien het alleen optreedt met het installeren van programma's; die vragen nog wel eens 'wilt u de computer nu afsluiten?' klik je dan op 'ja' dan gooit hij ook meteen echt álles uit. Daardoor kan er tijd te weinig zijn voor Windows om alles netjes weg te schrijven. Mijn pc geeft in zo'n geval een vastloper bij het opstarten...daarom gebruik ik nooit die melding maar herstart daarna handmatig.
Link naar reactie
[quote:adec9aab16] Op 24-02-2002 1:23, schreef Mithrandir: yep, dat is M$. ze vergeten dat je je disk-cache leeg moet maken. de ATA-standaarden hebben daar prima commando's voor, maar als je die niet implementeerd :wink: die patch doet bij mijn beste weten niet veel meer dan 2 seconden langer wachten... :wink: dus: idd gewoon niet automatisch herstarten :razz: [/quote:adec9aab16] Eeeh, hier wordt het voor mij een beetje moeilijk jongens :wink:
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...