Ga naar inhoud

Woxter-Icube of AC Ryan Playon


Aanbevolen berichten

Ik wil graag een mediaspeler kopen met mogelijk om TV op te nemen. Voorheen heb ik een conceptronc gehad.. 8 maanden heeft dat ding gewerkt..toen gaf het apparaat de geest. Mij is verteld dat de Woxter-I Cube en de AC Ryan Playon DVR goede keuzes zijn..Kan mij iemand nog adviseren...Of heeft iemand misschien een van deze apparaten in bezit? bedankt alvast..
Link naar reactie
[quote:a5db40af1f="Pceetje"]Testje: [url]http://be.hardware.info/reviews/1729/vergelijkingstest-10-realtek-1073-mediaspelers[/url][/quote:a5db40af1f] TS zoekt een Mediaplayer waarmee je kan opnemen. Op bijgaande link staan er ook nog een paar tussen. http://www.opus.nl/Mediaspelers-Mediaspelers-Recorders/g/foto/500/42/ Er zijn niet zo heel veel reviews over dit soort Mediaplayers te vinden. Komt denk ik dat ze niet zo heel erg populair zijn omdat ze zo duur zijn. Hier is een kleine review over de Verbatim http://www.insidehw.com/Reviews/Multimedia/Verbatim-MediaStation-HD-DVR.html
Link naar reactie
Krijg toch het idee dat conceptronic de enige leverancier is die een mediaspeler kan leveren met TV opname(met instelling van kanalen) De andere merken laten niet veel los in hun specificaties(VAAG) Fantec beweerd dat zij een apparaat hebben dat programma's van TV kan opnemen. AC Ryan heeft geen produkt wat dit kan Woxter-I-Cube idemdito Eminent is vaag Waarschijnlijk is een goed apparaat nog niet op de markt. Volgens erkend computerzaak zou dit ook een gat in de markt zijn!!! Dan zijn de huidige DVD recorders verleden tijd!!! Misschien zie ik het verkeerd DAT KAN OOK :?
Link naar reactie
  • 2 weken later...

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...