Ga naar inhoud

Tool om je eigen MP3 collectie te streamen


Aanbevolen berichten

Hallo, Als deel van mijn Digital Home project heb ik een klein tooltje, genaamd "My Internet Radio" ontwikkeld dat mij toelaat om mijn MP3 collectie te streamen. Net zoals Internet radio. Het is klein en vereist geen installatie, zodat je het gemakkelijk kan meenemen om een draagbare harde schijf, samen met je muziekcollectie. Zo kan je overal waar je bent een Internet radiostation starten. Hopelijk kan dit van enig nut zijn voor iemand. Tooltje en wat uitleg vind je op http://dhs.webatu.com. Soitjes. [/url]
Link naar reactie
Ik krijg telkens deze melding als ik de .exe opstart: [URL=http://img100.imageshack.us/i/95506027.png/][img:43011a9fdd]http://img100.imageshack.us/img100/9387/95506027.png[/img:43011a9fdd][/URL] Valt ook niet weg te klikken ofzo. Weet je dit op te lossen, want ik wil graag je programma uittesten. Ik draai Windows 7.
Link naar reactie
Ik heb het op een Windows 7 Ultimate geinstalleerd, maar ik krijg die fout niet. Ik heb ook geen flauw idee wat de boodschap wilt zeggen. Dit programma is ontwikkeld onder XP, maar ik kan muziek beluisteren op Windows 7 met de audio module. Ik heb ook gezien dat de podcast file niet in de distributie zat, dat heb ik nu toegevoegd (maar als je geen podcast beluisterd maakt dat niet veel uit). Ik heb de installatienota's aangepast, nu kan je de juiste font downloaden. Soitjes.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...