Ga naar inhoud

1 kant van oordopjes werkt niet acer 8930G


Aanbevolen berichten

Ik heb diverse oortjes geprobeert. Eentje van SONY en ik heb ook een koptelefoon geprobeert. Dat hielp niet maar als ik het stekkertje er een stukje uithaal dan doet hij het dus wel. Ik heb hem ook al even schoongemaakt met een wattenstaafje en met de compressor doorgeblazen. Als ik het wattenstaafje in de aansluiting druk dan komt er een rood lampje te branden (dat zie je dus door het plastic van het wattenstaafje). Software matig zal het er dus ook niet aan liggen?
Link naar reactie
Nee dat denk ik niet. http://rocky.digikey.com/weblib/CUI%20Inc/Web%20Photo/New%20Photos/SJ-3505.jpg Dit is een voorbeeld van zo'n aansluiting. En die pennetjes worden op je moederbord vast gesoldeert. Persoonlijk denk ik dat je het beste een externe geluidskaart kan kopen. Want als je je laptop helemaal ophaalt is het maar de vraag of je hem nog heel en werkend in elkaar krijgt. http://tweakers.net/pricewatch/136615/conceptronic-csoundu.html#tab:prices zoiets bvb. En deze is goedkoop maar de prijzen kunnen oplopen tot 200 euro. Guido.
Link naar reactie
Hallo Richard, Dat zou zeker kunnen. http://www.acer.nl/acer/service.do?LanguageISOCtxParam=nl&miu10einu24.current.attN2B2F2EEF=3744&sp=page15e&ctx2.c2att1=3&miu10ekcond13.attN2B2F2EEF=3744&CountryISOCtxParam=NL&ctx1.att21k=1&CRC=2939325947 Als je dit menutje volgt en dan jou noteboook opzoekt. Daarna aangeeft welk besturingssysteem jij hebt en welke taal. Dan kun je de drivers voor audio zo downloaden. Dit zou ondersteuning moeten geven voor je audio bus. Guido.
Link naar reactie
Dat heeft er niks mee te maken ;) Als het apparaat immers niet goed aangestuurd zou worden, zou je ook geen stereogeluid horen als je de dopjes iets verder uit de laptop haalt. Als ik jou was zou ik eens goed op de plug drukken, zodat hij er écht op z'n allerdiepst ingaat. Dan hoor je toch echt stereo geluid te krijgen. Mocht dat niet baten, haal het ding er dan eens gewoon 50 keer in en uit. Alle stof e.d. moet dan weg zijn. Als dat óók nog niet helpt moet je maar eens een externe geluidskaart proberen idd.. Misschien kan je voor 'n PCMIA variant kiezen, dan heb je niet zo'n lelijke usb stick aan je pc hangen. Moet je laptop natuurlijk wel een PCMIA slot hebben!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...