Ga naar inhoud

Home Cinema systeem


Aanbevolen berichten

Ik ben op zoek naar een home Cinema setjje, maar ik zoek me helemaal wezenloos. Ik ben ook niet echt thuis in de speakersetjes. Wat ik heb is een xbox360 en een sony full hd 52" tv en later neem ik waarschijnlijk wel een HD decoder. Het mooiste lijkt me dus wel een sony setje (ander merk geen proleem op zich). Ik heb wel gezien dat ze verkrijgbaar zijn met draadloze achter boxen. Dat is wel gewenst. Verder is een blue-ry speler ook gewenst. Mijn oog was gevallen op de BDV-E800W van sony. Echter, deze heeft geen HDMI ingangen (slechts 1 hdmi uitgang). Ik weet dan niet hoe ik mijn xbox moet aansluiten. Hiernaast heb je ook de BDV-IT1000, deze heeft wel HDMI. Deze is alleen wel erg duur (bijna net zo duur als tv). Mijn budget is tot ongeveer 1000 euro. Heeft er iemand advies?
Link naar reactie
Deze [url=http://www.pioneer.nl/nl/products/42/98/405/VSX-519V-K/specs.html]Pioneer VSX-519V[/url] heeft o.a. 2x HDMI in / 1x HDMI uit. Een [url=http://www.kieskeurig.nl/receiver/pioneer/vsx-519v/reviews/337144/]review[/url] vindt je [url=http://www.kieskeurig.nl/receiver/pioneer/vsx-519v/reviews/337144/] hier[/url]. De ideaalste situatie van aansluiten is volgens mij blu-rayspeler en xbox op de receiver aansluiten en vervolgens de receiver via hdmi op de tv aansluiten. Sony ben ik niet zo'n fan van aangezien ik slechte ervaringen heb met hun caraudio. Persoonlijk zou ik eerder kiezen voor Pioneer of Denon en dan losse componenten.
Link naar reactie
[quote:7b00444b7b="dadogg"]Het enige "probleem" is dat ik met jou aangerade Pioneer VSX-519V zelf nog boxen moet kopen. Ik weet niet hoe dat qua kosten dan zit. Het gekke is dat ik wel meer heb gehoord dat Sony niet zo geweldig is. Wel vreemd, voor zo'n groot merk. Misschien zijn het ook persoonlijke nare ervaringen...[/quote:7b00444b7b] De receiver is 349 euro. Daar komt nog een Blu-rayspeler bij, bijv. [url=http://www.pioneer.nl/nl/products/42/84/222/BDP-120/specs.html]Pioneer BDP-120[/url] deze staat voor 229 euro in de prijslijst. Receiver + blu-rayspeler komt totaal op 578 euro. Met een budget van 1000 euro houd je nog 422 euro over voor de speakers. Ik kan je aanraden eens bij Saturn of Mediamarkt binnen te lopen. Daar hebben ze een ruimte waar ze apparatuur opgesteld hebben waar je kunt bekijken en luisteren.
Link naar reactie
Kwalitatief goede setjes: http://www.besthomecinema.nl/avr1610-dbp1610-scs2005bq-p-1004.html http://www.besthomecinema.nl/txsr307-dvbd507-scs005bq-p-1003.html Stukken beter als Sony meuk. Ik ben inderdaad geen fan van Sony wat betreft Home Cinema setjes. Door negatieve eigen ervaring en dat van familie en kennisen. Heb nu een setje van Onkyo icm JBL boxjes. Ben hier heel erg tevreden over.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...