Ga naar inhoud

Hoe brand ik een .AVI op DVD in goede kwaliteit?


Aanbevolen berichten

Hallo mensen, Ik heb de film 'Waltz with Bashir.avi' op mijn computer staan en zou die graag willen branden zodat ik hem op mijn TV kan kijken. Ik heb het al geprobeerd met 'Xilisoft DVD Creator' maar als ik daarmee brand, op laagste snelheid met alle opties goed ingesteld, dan krijg je tijdens die film de hele tijd grote pixels te zien. Kan iemand mij helpen hoe ik deze mooi op een DVD krijgen? Alvast bedankt, Knakkerr
Link naar reactie
[quote:fd4bdb32d6="Kjiratsiekoedel"]Is de avi al van hoge kwaliteit? Hoe groot is het bestand? Wat is de resolutie?[/quote:fd4bdb32d6] The kwaliteit van de .AVI is zeer goed. De bestands grote bevat zo'n 513MB en de resolutie weet ik niet maar, uitgaande van de kwaliteit neem ik aan dat die zeer hoog is. En verder, de pixels verschijnen alleen bij actie momenten in de film, dus bijvoorbeeld wanneer iemand heel snel wegrend, als het gesprekken zijn of rustige scene's dan zijn er geen pixels te zien, en is het goede kwaliteit.
Link naar reactie
[quote:733575e739="Lange Pier"]En welke codec is er voor die AVI gebruikt en heb je die wel? Misschien wordt er nu een alternatief gebruikt. Kijk hier eens mee. http://www.headbands.com/gspot/gspot221.exe Indien je Nero hebt, probeer het met Vision eens, neem een DVD-RW, scheelt weer.[/quote:733575e739] gspot221.exe? klinkt als een dik PORNO virus!! :P haha nee maar even serieus, is dit helemaal veilg?
Link naar reactie
Google eens op convert AVI to DVD en je vindt wel wat tooltjes hoor. Overigens kan je van een 500 MB AVI bestand niet de beste kwaliteit verwachten hoor voor een film... Dat moet toch minimaal het dubbele zijn wil je enige kwaliteit op een flink scherm (28inch en groter) hebben. Ik heb zelf deze wel eens gebruikt (freeware) http://www.afterdawn.com/software/video_software/video_tools/avi2dvd.cfm
Link naar reactie
[quote:f13243a5ab="arjant2"]Google eens op convert AVI to DVD en je vindt wel wat tooltjes hoor. Overigens kan je van een 500 MB AVI bestand niet de beste kwaliteit verwachten hoor voor een film... Dat moet toch minimaal het dubbele zijn wil je enige kwaliteit op een flink scherm (28inch en groter) hebben. Ik heb zelf deze wel eens gebruikt (freeware) http://www.afterdawn.com/software/video_software/video_tools/avi2dvd.cfm[/quote:f13243a5ab] hmm okej bedankt, ik zal het is proberen.
Link naar reactie
een hoge kwaliteit avi (xvid neem ik aan) van 513mb ? geen wonder dat je pixels in beeld hebt op je tv. Als je een xvid van 513mb écht goed naar DVD om wilt zetten, moét je het bestand bijna wel remasteren. Als ik een xvid download, dan is het bestand 1.36gb of soms wel 2gb. De zogeheten suberbit xvids ;) .. als je dié op dvd omzet, zie je geen pixels.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...