Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Hoi .. ik heb hier een hd-camcorder die alle opgenomen mediabestanden in MKV opneemt. in het boekje staat dat dit formaat ook gebruikt wordt voor Bluray films. Ik heb een aantal concerten van mijn vader opgenomen met dit ding, en die wil ik eerst op de computer voor ik ze ga bewerken, bekijken. Weet iemand welk programma dit doet ? Media Player Classic geeft geluid maar geen beeld, Powerdvd doet ook al niet veel en Videolan geeft wel beeld maar geen geluid. Alle mogelijk codecs zijn geinstalleerd.
Link naar reactie
MKV (matroska) is een containerformaat, net als AVI. Als je geen geluid hoort, is het óf niet opgenomen, óf er ontbreekt een filter. Media player classic zou het moeten kunnen weergeven, als je het samen met het k-lite codec pack installeert. Meer info: http://www.matroska.org/ k-lite: http://www.codecguide.com/download_mega.htm
Link naar reactie
Ik kan me niet voorstellen dat een camcorder opneemt in de mkv container(maar het zou wel kunnen) en op een bluraydisk staat zeker geen mkv. Wat is het merk en type van de camcorder? HD video wordt wel opgenomen in mpeg2 of de nieuwe mpeg4 variant H264 of VC1(microsoft's versie van H264) en deze compressie voor de video kan idd wel toegepast worden in een mkv container. PowerDVD in de meest recente versie(8) kan H264 en VC1 afspelen.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...