Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Of ze ook zo slim zijn om missende tags aan te vullen weet ik niet, maar je kunt de tags wel achteraf wijzigen. - WinAmp 5.0 (do'h! ;)) - http://music.predixis.com/ Dit programma kan op basis van een een track soortgelijke tracks in een playlist zetten. De gratis versie is beperkt qua lengte, maar voor de rest is het wel geinig en lijkt het redelijk te werken. - http://www.moodlogic.com/ is vergelijkbaar - iTunes ( http://www.apple.com/itunes/ ) - http://www.musicmatch.com/ (nadeel : v10 is alleen voor XP) Je zult zelf moeten kijken welke je het makkelijkste/leukste vind.
Link naar reactie
musicmatch is alleen leuk als je de plus versie heb, anders krijg je iedere keer irritante pop-ups en dergelijke. Ik heb zelf per ongeluk plus, zal wel illegaal zijn, maar dat is dan hun fout. Zat namelijk Musicmatch Plus (versie4.nogwat volgens mij) bij hardware (weet niet meer wat) en toen ik een keer wou updaten deed hij dat meteen flink ver. Was iets van 4.nogwat plus en is nu 8.2 plus. Gebruik zelf veel iTunes, omdat daar de equalizer tenminste werkt, bij WinAmp merk ik niks van dat ding, en je kan per nummer een andere equalizer instellen. En iTunes is gratis en kan toch CD's branden en mp3 converteren en dergelijke.
Link naar reactie
Bij mij werkt hij niet in WinAmp, en ik gebruik hem in iTunes alleen voor een paar tracks die heel anders zijn dan de rest, ik speel het namelijk over m'n stereo installatie en met de equalizer instellingen daarvan en de standaard instellingen van iTunes klinken die nummers niet echt, dus heb ik voor die nummers dan een andere equalizer.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...