Ga naar inhoud

Logitech Z-5300e


Aanbevolen berichten

Hallo, ik ben na de test in het laatste (juni) nummer op zoek gegaan naar de Logitech z-5300 speakerset. Die is nergens meer te krijgen helaas. Ik kwam er toen achter dat in de VS en wat andere landen al een soort opvolger uit is, de z-5300e. Mijn vraag is wanneer deze set in Nederland uit komt, want ik wil dolgraag een goede surround set voor bij mijn tv en xbox op mn kamer. Bijkomend vraagje: mijn kamer is ongeveer 3x3 meter, is dat te klein voor een set als de z-5300(e)? Alvast bedankt iedereen!
Link naar reactie
  • 2 weken later...
In amerika is hij al uit. [url]http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2177,CONTENTID=9586[/url] Misschien dat je hem via een webwinkel die hem importeerd kan krijgen. Hier zie je het verschil met de nieuwe speakers [url]http://www.tweakers.net/nieuws/34229[/url] Veel succes ermee
Link naar reactie
[quote:6a84271a98="Sylvester"]Wat is het nou het specifieke verschil tussen een Z-5300E en de Z-5500?! :D[/quote:6a84271a98] de verschillen die ik weet is dat de z-5500 DTS heeft en de z 5300 volgens mij niet en met de Digital SoundTouch kan je alle afstanden van de speakerstot jou toe instelen dat al het geluid gelijk aankomt en de set heeft meer vermogen en ik dacht dat mijn sub groot was maar nu ik die heb gezien is gewoon te groot voor achter je pctje.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...