Ga naar inhoud

Problemen D-vision dvd-speler


Aanbevolen berichten

Ik heb veel problemen met het afspelen van gebrande dvd's in een d-vision dvd speler. Het gaat van slecht geluid naar geen beeld, zwart-wit weergave en ontbreken van de ondertiteling. Mijn vraag is: weet iemand een oplossing? En zo niet, weet iemand een merk dvd's dat veelal goed ondersteunt word of heeft iemand thuis misschioen ook zo'n dvd-speler? MVG, martijn
Link naar reactie
Is ie net nieuw? Dan terug ermee naar de winkel en geld terug eisen. Is ie iets ouder, maar staat er in de specs dat ie DVD-R en DVD+R ondersteunt, dan ook terug ermee naar de winkel en laten repareren. Is ie niet te repareren, dan laten omwisselen voor een goeie of anders geld terug. En neem je schijfjes mee om mee te testen door de winkelier. :wink:
Link naar reactie
Ja, binnen de omruiltermijn (8 dagen bij de meeste winkels) moet je sowieso je geld terug krijgen als het produkt niet voldoet aan de wensen. Binnen de garantietermijn (1 jaar meestal) kun je terug als het produkt niet voldoet aan de specificaties. Als echter niet expliciet in de specificaties staat dat de speler ook DVD-R en DVD+R ondersteunt, dan ben je meer aangewezen op de goedheid van de winkelier: deze is dan nergens toe verplicht omdat ie jou een werkende DVD-speler verkocht heeft (aangezien ie wel gewoon originele DVD's afspeelt, toch?).
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...