Ga naar inhoud

E10 Foutcode


Bert-G

Aanbevolen berichten

Hallo: Ik heb een AEG oko-lavamet 74748 update deze geeft een E10 storing Spoelen+ knippert,ik heb de kraan vernieuwd,filter voor inlaat schoongemaakt,maar bij alle gebruikte was programmaas blijft de E10 storing.Wat kan deze storing noch verder veroorzaken. PNC:914002357000 S-No20206548 Mvrgr Bert
Link naar reactie
Als je zeker weet dat er voldoende water uit het inlaat ventiel komt (voor, hoofd en wasverzachter) dan zitten mogelijk de gaatjes van het deksel verstopt. De http://onderdelen.aeg.nl/product/1100992765/Complete+waterverdeler+wasmachine kan uit elkaar, mits je geen lipjes af breekt. Anders de zeepbak er uit pakken en de zeepbakhouder inspuiten met een ontkalker, laten inweken en dan met een afwasborstel schoon boenen en de gaatjes voorzichtig door prikken met een naald.
Link naar reactie
hallo Ik wil deze Topic toch nog even open houden,na het draaien van een was of 7 toch weer een E10 melding,het volgende is geconstateerd,bij start gaat de machine draaien neemt een beetje water blijft 5Min achterelkaar een rigting draaien dan een E10 het hoofd was middel legt dan nog in het bakje.Dan zet ik de machine uit, stel het was programma weer in en dan doet hij het wel programma word goed afgewerkt.!
Link naar reactie
Ik gebruikte het volgende programma,Wit/Bonte was 40" kort maar ook op 30"kort een E10 is het misschien mogelijk dat een van de 2 drukregelaars niet correct werkt.Ook de looptijd blijft 10 min opdezelfde tijd staan,na deE10 gereset te hebben door op start/pauze te drukken loopt de tijd door,en ook het programma.
Link naar reactie
Ik denk eerder dat het het inlaat ventiel zelf is. Is wel een gok van 80 euro ... http://onderdelen.aeg.nl/product/4071360194/Drievoudig+inlaatventiel Meet eens met een 2 tal volt meters of er wel spanning op de witte en grijze spoel komt te staan. Ik weet zo niet wie voor en hoofdwas is. Als je wel 230V meet maar er loopt geen water uit dan zit de klep inwendig vast of is de spoel defect.
Link naar reactie
Ik heb voor de zekerheid de waterinlaat combinatie bij de waschmachine van mijn dochter dit was de jubileum uitgave van AEG even gedemonteerd en over gezet,(waarvan Overings de bruine klep voor de hoofdwas is),ga volgende week enkele wasjes draaien voor dat ik aan de elektronica begin.Wat ook geen probleem is. ik laat noch van mij horen.
Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...