Ga naar inhoud

marmitek gigavideo


Aanbevolen berichten

als je je antennesignaal beneden opsplitst kun je een tv gewoon rechtstreeks via de kabel bekijken en de andere kabel gaat dan in die cablelink. In die cablelink zit ook de tv tuner. De tuner die in het tweede toestel zit ingebouwd is dus overbodig. De ontvanger bij het tweede toestel wordt via de scart met de tv verbonden. Voor het overschakelen van zenders is er bij de cablelink een aparte afstandsbediening bijgeleverd. Het systeem is dus wel maar geschikt voor 1 extra toestel!!
Link naar reactie
[color=darkblue:2f35924274]sorry, had even gemist dat het naar de pc moest. Achterop de cablelink ontvanger zitten 3 tulp-aansluitingen. Vanaf daar kun je met een kebeltje (bijgeleverd) naar de video-in van je computer. Als je die aansluiting niet hebt zul je een tv-kaart moeten kopen of een analoge videobewerkingskaart.[/color:2f35924274]
Link naar reactie
[quote:f9c3f3dc45="jeroentje1983"][color=darkblue:f9c3f3dc45]sorry, had even gemist dat het naar de pc moest. Achterop de cablelink ontvanger zitten 3 tulp-aansluitingen. Vanaf daar kun je met een kebeltje (bijgeleverd) naar de video-in van je computer. Als je die aansluiting niet hebt zul je een tv-kaart moeten kopen of een analoge videobewerkingskaart.[/color:f9c3f3dc45][/quote:f9c3f3dc45] Wat is het verschil tussen een videobewerkingskaart of een tv-kaart? Wat is het beste of het goedkoopste. Is de marmitek gigavideo ook niet geschikt (stuk goedkoper dan cablelink)?
Link naar reactie
De Gigavideo setjes zijn ervoor om een videosignaal van een dvd-speler of iets dergelijks draadloos te verzenden naar de televisie. Verschil met de cablelink is dat deze geen ingebouwde tuner heeft en dus ook geen televisiekanalen door kan geven. Als je een oude videorecorder hebt zou die als tuner gebruikt kunnen worden in combinatie met zo'n gigavideo setje. Op die manier kun je dus alsnog televisie kijken op je pc. Van zender veranderen doe je dan doormiddel van de afstandsbediening van de videorecorder. Hiervoor is een extra infraroodoogje meegeleverd voor op de zender. Deze plak je dan op de videorecorder.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...