Ga naar inhoud

Miele W4645 blijft water nemen tijdens s


Michel-12

Aanbevolen berichten

Miele W4645 blijft water nemen tijdens het spoel programma. Dit leidt tot een foutmelding watertoevoer (lampje brandt, display "---" en piep signaal) Bij voortgang programma is er nog veel water in de trommel tijdens het centrifugeren en stroomt over door de zeep bak. Alle slangen nagekeken + Bovenkant van de zeepbak (water regelaar?) reeds vervangen, geen oplossing... hebben jullie andere tips?
Link naar reactie
Een drukwachter probleem aan de voorkant van de trommel zit een grijs pijpje met daaraan een slangetje controleer deze eens. Op verstopping of lekage een heel klein gaatje is al voldoende dus haal hem helemaal eff los en bekijk hem goed. Als je daar niks aan kan vinden dan zit je probleem in de print waar het slangetje naar toe gaat ik kan eff niet zien waar deze naar toe gaat
Link naar reactie
Dank voor je snelle reactie heb de slangetjes aan de voorkant van de trommel gecontroleerd. deze lijk in orde (geen lekken) van de onderkant van de trommel gaat deze naar een regelaar halverwege de trommel en dan via een slangetje naar de printplaat achter het biedingen paneel aan de onderkant van de trommel waar de sensor is aangesloten wit een bruinachtige substantie (vet) en diepste stuk van onderplaat is "wit ge-oxideerd)
Link naar reactie
  • Alex sloot dit topic

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties. Stel gerust een vraag door zelf een nieuw topic te openen.
  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...