Ga naar inhoud

Welke één mp3 speler kan in auto en thuis?


Aanbevolen berichten

Als je een casseteplayer in je auto hebt, kan je zo´n cassete kopen waarin je de koptelefoonuitgang plugt van een portable player, deze cassete doe je vervolgens in je cassete player en je hebt geluid. Je bent dan niet afhankelijk van een type mp3 speler of wat dan ook. 1 en ander netjes in een kastje monteren en hij is nog Plug&Play ook ;-)
Link naar reactie
Yep, enkele jaren geleden zag je ze vaker toen de discman populair was en de cd-spelers in de auto nog schaars, maar ze worden volgens mij nog steeds verkocht, je moet er alleen op letten hoe de aansluiting op de cassete is aangezien deze in je cassetespeler van je auto gaat en dat niet je stekkertje klem komt bij het inschuiven van de cassete.
Link naar reactie
Heb even voor je gekeken bij Conrad, hier staat er eentje voor € 13,75,kan je dus geen buil aan vallen :-) http://www.nl.conradcom.de/scripts/wgate/zcop_nl63707556/~flNlc3Npb249UDkwX0NPUF9OTDpDX0FHQVRFMDc6MDAwMC4wMTBkLjAyNTk0NmYxJn5odHRwX2NvbnRlbnRfY2hhcnNldD1pc28tODg1OS0xJn5TdGF0ZT0yNzgxNTkwMjAx====?~template=PCAT_AREA_S_BROWSE&shop=A_B2C_NL&p_init_ipc=X
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...