Ga naar inhoud

dvd van de aldi


Aanbevolen berichten

Heb ook wel interesses... Zijn er eigelijk mensen die bedrogen uitgekomen zijn door/slechte ervaringen hebben met Medion? volgens [url=http://www.aldi.nl/OFFER_NL/home.htm]site[/url] zitten alle toeters en bellen erwel aan die eraan moeten. wat is regionaalcode2, goed? btw als je direct bij [url=http://www.medionshop.de:80/shop?0000000b0000000b0015e24600000025ab11ee20&InclArtGroup.group_id=133&InclArtGroup.descend=true]Medion[/url] online shopt heb je voor minder een dvdSpeler die vcd ondersteund.
Link naar reactie
Vraag: Hoe maak ik speler XYZ regiovrij Antwoord: Een beperkt aantal DVD-spelers is regiovrij te maken m.b.v. codes op de afstandsbediening. Zie bijvoorbeeld 7thzone, DVD Reviewer, USale en www.jeroenverhaar.com (voor Phillips spelers), maar er zijn nog tig andere sites met codes. Vrijwel alle DVD-spelers zijn via een hardware-modificatie regiovrij te maken. Bedrijven in Nederland die dit doen (of die spullen leveren om het zelf te doen) zijn o.a.: - www.rodisc.nl - www.dvdplus.nl - www.all-region-dvd.com - www.jvb.nl - www.amamultimedia.nl - www.elvic.nl - ITC Home Theater. - www.dvdunlock.com (België)
Link naar reactie
Beetje vreemde vraag misschien, maar hoe zeker is het nu dat 'ie ook VCD speelt enzo? Ik kan bij de Aldi site niet ontdekken welk type het is, en bij de advertentie staat het er niet bij geloof ik...... Iemand verdere positieve of negatieve ervaringen? Ben errug benieuwd! Overweeg morgen heel vroeg bij de Aldi te gaan staan.....
Link naar reactie
Hier heb je alle regiocodes op een rijtje. Regio 0 = Regiocode vrij (De Speler speelt DVD's af uit ALLE regio's) Regio 1 = Amerika, Amerikaanse deelgebieden en Canada Regio 2 = Europa, Japan, het Midden Oosten, Egypte, Zuid Afrika, Groenland Regio 3 = Taiwan, Korea, de Phillipijnen, Indonesie, Hong Kong Regio 4 = Mexico, Zuid Amerika, Centraal Amerika, Australie, New Zeeland, Eilanden in de Passific, De Caribbean Regio 5 = Rusland (okay, voormalig Rusland), Oost Europa, India, het grootste deel van Afrika, Noord Korea, Mongolie Regio 6 = China Regio 7 = Gereserveerd (voor toekomstig gebruik) Regio 8 = Gereserveerd (voor toekomstig gebruik) En als je een merk of type weet kun je op onderstaande link kijken wat jou DVD speler allemaal aankan, en er zijn ook DVD speler hacks te vinden. Codes op de astandsbediening om in een fabrieks menu te geraken waar je dan weer een aantal instellingen kan veranderen zoals de regiocode, macrovision beveiliging aan/uit, interleave aan/uit e.d. http://www.vcdhelp.com/dvdplayers.php kijk in de linker marge van de pagina en vooral in het deel met de bruin gekleurde vlakken (interessant voor elke DVD speler bezitter). Succes.
Link naar reactie
Regiovrij maken van standalone spelers is niet meer het probleem. Waar je wel op moet letten is of de speler RCE proof is. De nieuwste DVD's kontroleren namelijk niet alleen tijdens het opstarten de regiocode, maar ook tiijdens het afspelen. Dit gebeurt op de volgende manier; Direct na het inleggen van de DVD geeft hij zijn regio code door aan de speler (bijv. 2) en krijgt bij een regiovrije speler als antwoord code 2 terug. De DVD wordt dus gestart omdat de codes hetzelfde zijn. Tijdens het afspelen geeft de DVD speler opnieuw een code door. Dit keer echter een ander code (bijv. 3), en krijgt van de regiovrije speler als antwoord code 3 terug. Bij een niet regiovrij speler had dit antwoord echter regio 2 moeten zijn. De DVD "weet" nu dat het een regiovrije speler is en stopt met afspelen. Een RCE proof speler zal de tweede keer hetzelfde antwoord geven als de eerste keer, en de DVD speelt gewoon verder. Een DVD speler die hardwarematig regiovrij gemaakt is, zal dus deze DVD's niet af kunnen spelen. Een DVD speler waarbij je softwarematig (bijv. met afstandsbediening) de regiocodering kunt aanpassen kan dit wel! Je moet dan voordat je zo'n DVD afspeelt de regiocode tijdelijk van code 0 zetten op de code van de desbetreffende DVD.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...