Ga naar inhoud

ik heb na het decoderen 2 bestanden (AC3 en een .AVI)


Aanbevolen berichten

hallo mensen, ik zit met een probleem ik heb een paar dvd's gehuurd en die geript en dan op m'n pc gezet. en nu wil ik um decoderen maar ik heb het geprobeerd met DVD2AVI. En dat heb ik dus gedaan maar nu zit ik met 2 losse files een .AC3 en een .AVI bestand. Heb ik dan iets verkeerds gedaan? of moet ik nu (dus na het decoderen) nog iets doen? of Mis ik een stap ? wie ken mij helpen........ GREETZ Eusebio
Link naar reactie
Dat AC3-bestand is een Dolby Surround geluidsbestand. Je kan dit erin mixen(zou ik niet doen) of je kunt het encoderen naar .mp3 of .ogg. Gebruik hiervoor HeadAC3he. Kijk hier maar eens: http://www.doom9.org/software.htm Voor het mixen kan je het beste gebruik maken van Nandub, die ook oop die site te vinden is. En nu nog over hoe jij het formuleert: Decoderen=afspelen(van een ingepakt bestand uitpakken) Encoderen=inpakken(divx'je maken van een DVD) Veel succes Cu, Ruud
Link naar reactie
heeey [b:f33f6f0ee3]black shadow [/b:f33f6f0ee3] het lukt mij niet met Nandub ik weet niet hoe het werkt ik heb al gekeken naar een aantal guides maat ik kom er maar niet achter Misschien dat we over de msn contact met elkaar kunnen opnemen? Zou ik wel leuk vinden want ik zit er al 3 maanden achter aan en het lukt steeds maar niet.(eusebio0o0@hotmail.com)
Link naar reactie
[quote:770cbb7428="Sectie.B"]Eusebio misschien kan dit je helpen: - [url=http://users.pandora.be/sectie/faq/AC3toMP3/headac3he.htm]ac3 omzetten naar mp3[/url] - [url=http://users.pandora.be/sectie/faq/video_mp3_join/avi%20en%20mp3%20samenvoegen.htm]avi en mp3 samenvoegen met Nandub[/url][/quote:770cbb7428] :P Jammer, ik heb hem al op de hoogte gebracht via MSN.
Link naar reactie
toch wil ik jullie allebij effe bedanken :D :D :D GREETZ Eusebio ow.... en black shadow... het is een beetje fout gegaan hij had een fout melding gegeven toen ik pearl harbor aan het converteren was (HeadAcHe) maar ik hoor je spoedig wel online :D (kijk effe naar mijn foutmelding in een andere topic van mij misschien weet je al wat er aan de hand is :D )
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...